Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ορισμένες ομάδες της PL θέλουν να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τις 30 Ιουνίου

Ορισμένες ομάδες της PL θέλουν να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τις 30 Ιουνίου

Η Premier League έχει προγραμματίσει να συζητήσει ξανά αύριο, Μεγάλη Παρασκευή για τις επιλογές που έχει αναφορικά με την ολοκλήρωση της σεζόν, την στιγμή που όλο και περισσότερες ομάδες θέλουν να ολοκληρωθεί η σεζόν 2019-20 μέχρι τις 30 Ιουνίου, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους.

Η FIFA βέβαια είχε ανακοινώσει πως οι ποδοσφαιρστές θα μπορέσουν παραμείνουν στις τρέχουσες ομάδες τους, μέχρι να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, όποτε και αν συμβεί αυτό, αλλά οι φόβοι μερικών ομάδων παραμένουν και αναμένεται να ζητήσουν ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος μέχρι την τελευταία ημέρα του Ιουνίου, αν αυτό είναι εφικτό.

Ιδιοκτήτης ομάδας της Premier League, του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό, είπε στο Sky Sports:

“ Μερικές ομάδες θέλουν να ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι τα τέλη Ιουνίου. ”

“ Πως θα είναι δίκαιο να κριθούν τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια και οι υποβιβασμοί από διαφοροποιημένα ρόστερ; (αν αποχωρήσουν ως ελεύθεροι όσοι παίκτες δεν έχουν συμβόλαιο για του χρόνου). ”

Η Premier League δεν θα πάρει κάποια απόφαση την Μεγάλη Παρασκευή και θα κάνει απλά μια συζήτηση με τις ομάδες για τους τρόπους επανέναρξης της σεζόν, η οποία θα συμβεί μόνο όταν ανάψει το πράσινο φως η Αγγλική Κυβέρνηση.

Ο ίδιος ιδιοκτήτης ομάδας είπε για την αυριανή τηλεδιάσκεψη:

“ Η σύσκεψη θα αφορά την οικονομική επιβίωση και το αν και πότε θα παίξουμε τους αγώνες ή αν θα εγκαταλείψουμε τελείως την σεζόν. Αυτό μπορεί να συμβεί (να μην συνεχιστεί η σεζόν), αν το αποφασίσει η Κυβέρνηση. ”

Η Premier League θα εξετάσει τις επιλογές της.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com