Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επικοινωνεί Με Klopp ο Karius Αλλά Τίποτα Δεν Είναι Σίγουρο

Επικοινωνεί Με Klopp ο Karius Αλλά Τίποτα Δεν Είναι Σίγουρο

Μετά και τον εφιαλτικό τελικό με την Real Madrid το Μάιο του 2018, ο Loris Karius μιλά για το μέλλον του αλλά και την επικοινωνία που έχει κρατήσει με τον Klopp και την ομάδα.

Ο γερμανός τερματοφύλακας ο οποίος δεν κατάφερε να ξάνα αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα για την Liverpool μετά και τα δύο μοιραία του λάθη στον τελικό του Κιέβου το Μάιο του 2018 και το Champions League, επανέρχεται με δηλώσεις του στο Sport Bild μιλώντας για το μέλλον του και τις σχέσεις που έχει κρατήσει με τον προπονητή αλλά και με άλλα μέλη της Liverpool καθώς ο τερματισμός του δανεισμού του στην Besiktas φτάνει στο τέλος του.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

»Προς το παρόν επικεντρώνομαι στο υπόλοιπο της σεζόν που έχει απομείνει με την Besiktas. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι για το καλοκαίρι και ειδικά αυτή την περίοδο που δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η σεζόν λόγω κορονοϊού».

»Γενικά το πρώτο σημείο επαφής μου με την Liverpool είναι ο John Achterberg, προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, όπου στέλνω σε αυτόν σχεδόν κάθε βδομάδα. Με τον Klopp κρατήσαμε επαφή αλλά έχω επαφές γενικά με όλους από το Club, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν άλλαξε και δεν ένιωσα ποτέ έξω από τη ομάδα».

Το μέλλον του Loris Karius στην Liverpool μοιάζει αβέβαιο αλλά τίποτα δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει πριν το τέλος της σεζόν και την έναρξη του καλοκαιρινού προγραμματισμού από την ομάδα.

Επικοινωνεί Με Klopp ο Karius Αλλά Τίποτα Δεν Είναι Σίγουρο
Ο Loris Karius στον τελικό με την Real Madrid.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com