Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pogba: «Ούτε που ήξερα ποιος ήταν ο Souness»

Pogba: «Ούτε που ήξερα ποιος ήταν ο Souness»

Στην κριτική που του έχει ασκήσει κατά καιρούς ο Graeme Souness, απάντησε ο Paul Pogba μέσω του επίσημου podcast της Manchester United, λέγοντας πως δεν γνώριζε καν τον πρώην μέσο των Reds.

Ο Γάλλος μέσος έδωσε την εξής απάντηση, όταν ρωτήθηκε για την κριτική που του ασκεί ο Souness:

“ Ούτε που ήξερα ποιος ήταν. Άκουσα πως ήταν ένας καλός παίκτης και τέτοιου είδους πράγματα. Ήξερα το όνομα του, αλλά δεν γνώριζα το πρόσωπο του. ”

“ Όπως έχω ξαναπεί, δεν είμαι κάποιος που παρακολουθεί πολύ τους σχολιαστές. Παρακολουθώ πολύ ποδόσφαιρο αλλά δεν είμαι κάποιος που κάθομαι μετά το παιχνίδι, να ακούσω τι έχουν να πουν. Προτιμώ να επικεντρώνομαι στο ποδόσφαιρο.”

Για την κριτική που δέχεται γενικότερα από τον κόσμο:

“ Φαντάζομαι πως λείπω στον κόσμο, δεν ξέρω. Δεν είμαι κάποιος που κοιτάζει όλη την ώρα το Sky News. ”

“ Μετά τους αγώνες, βλέπω ξανά το παιχνίδι και όχι τα σχόλια. Όταν γνωρίζεις ποδόσφαιρο, δε χρειάζεσαι κάποιον να σου πει τι έχει συμβεί. ” Είπε ο Pogba.

“ Φυσικά αυτό που ακούω είναι πως ο Paul κάνει αυτό, κάνει εκείνο και το άλλο. Μία μέρα ίσως τους συναντήσω (Όσους του ασκούν κριτική) και τους ρωτήσω γιατί το κάνουν αυτό. Θέλω να μάθω. ”

“ Το έχω συνηθίσει και δε με ενοχλεί. Είναι καλύτερο να ακούσει θετικά σχόλια, αντί για άσχημα αλλά όταν παίζεις ποδόσφαιρο, γνωρίζεις ποιος είσαι. Σημασία έχει τι θέλει ο προπονητής και οι συμπαίκτες σου. Οι υπόλοιποι απλά μιλάνε. Το κάνουν για να πουλάνε πιστεύω. ”

Ο Graeme Souness κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Πρωταθλητριών με την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com