Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 12/4/1995 Νίκη επί Arsenal με το πόδι του «God» (vid)

Σαν σήμερα: 12/4/1995 Νίκη επί Arsenal με το πόδι του «God» (vid)

Τη νίκη επί της Arsenal στο Highbury θα πετύχαιναν σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans σε παιχνίδι πρωταθλήματος, με το πόδι του «God» Robbie Fowler.

Το παιχνίδι στο βόρειο Λονδίνο ήταν αρκετά παράξενο για τους γηπεδούχους, καθώς έπρεπε να κερδίσουν για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, σε μία χρονιά που σίγουρα κανείς δεν περίμενε να εξελιχθεί τόσο μέτρια για τους Κανονιέρηδες.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τις δύο ομάδες να «ψάχνονται» πως θα φθάσουν στην αντίπαλη περιοχή και με τους γηπεδούχους να έχουν σαφή προσανατολισμό στην προστασία της άμυνάς τους. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να έχουν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κόκκινοι θα κάνουν δύο αναγκαστικές αλλαγές αμυντικών τους, κάτι που προσωρινά τους «βραχυκύκλωσε στην λειτουργία τους. Όσο περνούσε ο χρόνος όμως, άρχισαν να γίνονται απειλητικοί και σε δύο περιπτώσεις οι Steve McManaman & Robbie Fowler θα μπορύσαν να είχαν βάλει μπροστά τους Reds στο σκορ.

Αυτό που δεν έγινε σε 89 λεπτά παιχνιδιού, έμελλε να γίνει στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης, όταν ο Steve McManaman έκανε μία κούρσα από αριστερά, μπήκε στην περιοχή των Κανονιέρηδων, τράβηξε πάνω του με περίτεχνη ενέργεια τους αμυντικούς των Gunners και πάσαρε στον ελεύθερο Robbie Fowler, που έγραψε το τελικό 0-1.

Το γκολ αυτό του «Θεού» ήταν το 30ο του για τη χρονιά 1994/95. Εισιτήρια στο Highbury εκείνο το βράδυ Τετάρτης, 38.036 θεατές. Διαιτητής ο M. J. D. Bodenham.

Απολαύστε το γκολ του «Θεού» Robbie, στο 18′:10″ του παρακάτω video. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει άμεσα το link, δείτε εδώ.

Σαν σήμερα: 12/4/1995 Νίκη επί Arsenal με το… πόδι του «God»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com