Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Shaqiri για το comeback εναντίον της Barcelona

O Shaqiri για το comeback εναντίον της Barcelona

Συνέντευξη με αρκετό ενδιαφέρον παραχώρησε στο site της Liverpool o Xherdan Shaqiri, στην οποία αναφέρθηκε και στο αλησμόνητο comeback του περασμένου Μαΐου.

  • Για το συγκεκριμένο παιχνίδι γενικά, στο οποίο ήταν και βασικός, ο Shaq είπε τα εξής:

«Ήταν ένα απίστευτο comeback. Κανένας δεν πίστευε ότι μπορούμε να επιστρέψουμε. Η αλήθεια είναι ότι πάντα έχουμε πίστη. Όταν πήγαμε με το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου στα αποδυτήρια, σκεφτόμασταν ότι ‘OK, ας τελειώσουμε καλά’, γιατί ήταν μόνο 1-0. Για να είμαι ειλικρινής, δε σκέφτηκα ποτέ ότι στο τέλος θα κερδίσουμε με 4-0, όμως όταν πετυχαίνεις το 2-0. μετά αρχίζεις να πιστεύεις. Ήταν το momentum, θεωρώ ότι αν είχαμε άλλα 20 λεπτά μπροστά μας θα πετυχαίναμε άλλα δύο γκολ. Ήταν απλά καταπληκτικό. Οι οπαδοί μας στήριξαν και μας βοήθησαν πολύ. Ήταν ένα απίστευτο comeback πού δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

  • Για τη δική του…μικρότερη η μεγαλύτερη συνεισφορά στα δύο τελευταία γκολ (στο 3-0 έδωσε την assist στον Wijnaldum, ενώ στο τέταρτο ήταν αυτός πού ετοιμαζόταν να εκτελέσει το κόρνερ, προτού ο Alexander-Arnold μας πιάσει όλους στον ύπνο), δήλωσε:

«Έχω την ποιότητα να κάνω καλές σέντρες, όπως και να δίνω assists. Εκείνη τη στιγμή (στη φάση του 3-0) ήταν μία τέλεια μπαλιά ανάμεσα σε δύο αμυντικούς, και ο Gini βρισκόταν στην τέλεια θέση. Ήταν ένα ωραίο γκολ, και σημαντικό φυσικά. Όσο για το κόρνερ του Trent, ήταν να αλλάξουμε θέσεις (καθώς ο Trent βρισκόταν δίπλα στο σημαιάκι και ο Shaqiri κατευθυνόταν προς τα εκεί για να το εκτελέσει). Πήγαινα προς τα εκεί, κοιτούσα στο έδαφος και αυτός έπαιξε γρήγορα. Είδα τη μπάλα να πηγαίνει μέσα και μετά πανηγυρίσαμε. Ήταν φανταστικό ένστικτο (από μεριάς του Trent)

O Shaqiri πανηγυρίζει την επική ανατροπή εναντίον της Barcelona.
O Shaqiri πανηγυρίζει την επική ανατροπή εναντίον της Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com