Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 10/4/1982 Διπλό επί City στον δρόμο για τον 13o τίτλο (vid)

Σαν σήμερα: 10/4/1982 Διπλό επί City στον δρόμο για τον 13o τίτλο (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Bob Paisley θα κερδίσουν θριαμβευτικά την Manchester City στο Maine Road και θα συνεχίσουν ακάθεκτοι για τον 13ο τίτλο της Ιστορίας τους.

Οι Κόκκινοι έχοντας ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα από τις 2 Απριλίου μετά από 15 μήνες, μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι με τους Πολίτες για τη νίκη, η οποία θα τους εδραίωνε ακόμα περισσότερο ως φαβορί για τον τίτλο, ο ποίος θα ήταν ο 13ος στην Ιστορία του Συλλόγου και ο 5ος στα τελευταία 7 πρωταθλήματα!!!

Το Κόκκινο «πάρτι» εκείνο το Σαββατιάτικο απόγευμα στο Maine Road, άρχισε νωρίς με τον Sammy Lee να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Joe Corrigan στο 8′. Οι Reds ήταν ασταμάτητοι αλλά ο τερματοφύλακας των Πολιτών, κατάφερνε να κρατάει την εστία του αξιοπρεπώς. Το ημίχρονο έκλεισε με γκολ του Phil Neal που έκανε το 0-2 από τα 11 βήματα στο 42′.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Reds «τελείωσαν» την υπόθεση νίκη σε δύο λεπτά! Αρχικά ο Craig Johnston στο 58′ έκανε το 0-3, για να ακολουθήσει αμέσως ο Alan Kennedy στο 59′. Οι Πολίτες το πήραν απόφαση και απλά παρακολούθησαν τους Κόκκινους να ολοκληρώνουν τον θρίαμβό τους με τον Ian Rush στο 73′.

Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τους Reds με πέντε βαθμούς μπροστά από την δεύτερη Ipswich Town.

Το παιχνίδι στο Maine Road παρακολούθησαν 40.112 θεατές και διαιτητής ήταν ο M. G. Peck.

Παρακολουθείστε το επιθετικό κρεσέντο των Κόκκινων στο παρακάτω video:

Σαν σήμερα: 10/4/1982 Διπλό επί City στον δρόμο για τον τίτλο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com