Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 10/4/1985 Πρώτο βήμα με Panathinaikos για τελικό (vid)

Σαν σήμερα: 10/4/1985 Πρώτο βήμα με Panathinaikos για τελικό (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Joe Fagan θα κερδίσουν τον Panathinaikos στο Anfield στον 1ο ημιτελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, κάνοντας σημαντικό βήμα για τον τελικό της διοργάνωσης.

Στον δρόμο για τον τελικό του Heysel, οι Κόκκινοι θα κερδίσουν τους Πράσινους του Jacek Gmoch με τον John Wark να ανοίγει το σκορ στο 35′, τον Ian Rush να σκοράρει ισάριθμες φορές από όσες θα ξεφύγει από το πολύ καλό μαρκάρισμα του Κώστα Μαυρίδη εκείνο το βράδυ (48′ & 49′) και με τον πρωτοεμφανιζόμενο στα Κόκκινα Jim Beglin να ολοκληρώνει τη νίκη των Reds στο 85′.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτύρονταν για ένα γκολ του Juan Rocha που τους ακυρώθηκε,καθώς ο επόπτης υπέδειξε σε θέση off side τον Θανάση Δημόπουλο, όπως επίσης για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε σε ανατροπή του Δημήτρη Σαραβάκου μέσα στην περιοχή του Bruce Grobbelaar.

Στο Anfield βρέθηκαν εκείνο το βράδυ Τετάρτης 39.488 θεατές, ανάμεσά τους 3.000 Έλληνες φίλοι των Πρασίνων  και διαιτητής ήταν ο Ολλανδός J. N. I. Keizer.

Ακολουθούν τα γκολ του 1ου ημιτελικού 1984/85:

Σαν σήμερα: 10/4/1985 Πρώτο βήμα με Panathinaikos για τελικό
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com