Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμοι να προχωρήσουν σε δωρεές οι παίκτες της Premier League

Έτοιμοι να προχωρήσουν σε δωρεές οι παίκτες της Premier League

Το #PlayersTogether των παικτών της Premier League είναι γεγονός από το βράδυ της Τετάρτης! Οι παίκτες του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, μετά από πρωτοβουλία του Jordan Henderson και του Harry Kane, ανακοίνωσαν την ίδρυση ενός ταμείου, το οποίο θα συγκεντρώσει χρήματα, για να γίνουν έπειτα δωρεά στο NHS της Αγγλίας, σε ευπαθείς ομάδες και όπου αλλού κριθεί απαραίτητο.

Ο Jordan Henderson δούλεψε πάρα πολύ τις προηγούμενες ημέρες, ήρθε σε επαφή με όλες τις ομάδες της Premier League και τους αρχηγούς τους, για να τους ενώσει και να βοηθήσουν όλοι μαζί στην μάχη κατά του κορονοϊού.

Η Premier League είναι ενωμένη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και θέλει να βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη.

Οι παίκτες του πρωταθλήματος θα συνεργαστούν με το NHSCT (NHS Charities Together), για να διαθέσουν τα χρήματα τους με τον κατάλληλο τρόπο και στους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Πρόκειται για μια εθελοντική κίνηση, η οποία έχει ως σκοπό να συγκεντρωθούν πολλά εκατομμύρια ευρώ και είναι ανεξάρτητη από τις όποιες τυχόν κάνουν οι ομάδας της Premier League ή τις αποφάσεις που έχουν πάρει αναφορικά με την καταβολή των μισθών.

Οι παίκτες θέλουν να κάνουν την διαφορά και να βοηθήσουν το Ηνωμένο Βασίλειο να ξεπεράσει την κρίση.

Jordan Henderson και Harry Kane ήταν οι πρωτεργάτες αυτής της κίνησης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com