Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο Mane έμοιαζε με rapper όταν τον πρωτοείδα»

Klopp: «Ο Mane έμοιαζε με rapper όταν τον πρωτοείδα»

Στο ντοκιμαντέρ για τον Sadio Mane, Made in Senegal που κυκλοφόρησε σήμερα στο Rakuten TV μίλησε και ο Jürgen Klopp, δηλώνοντας πως και ο Γερμανός, αλλά και ο διεθνής επιθετικός ήθελαν να συνεργαστούν.

Ο Jürgen Klopp περιέγραψε την πρώτη φορά που συνάντησε τον Sadio Mane:

“ Ήμουν στην Dortmund και είδα ένα παιδί να κάθεται με ένα καπέλο του baseball και την κίτρινη λωρίδα στο μαλλί που έχει μέχρι και σήμερα. Έμοιαζε σαν rapper τότε. Σκέφτηκα πως δεν έχω χρόνο για εκείνον. ”

“ Η ομάδα μας τότε δεν ήταν τόσο κακή. Χρειαζόμουν κάποιον που δεν θα ήταν βασικός από την αρχή, αλλά κάποιον που θα μπορούσα να εξελίξω. ”

“ Μπορώ να πω πως έχω συνήθως πολύ καλό προαίσθημα για τους ανθρώπους, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, ήμουν λάθος! Έπειτα ακολούθησα την καριέρα του και είχε επιτυχία στην Salzburg και στη συνέχεια κυριάρχησε στην Southampton. ” Είπε ο Klopp.

“ Ήταν όμορφο (που ήρθε στην Liverpool). Ο Sadio ήθελε να δουλέψει μαζί μου, όσο ήθελα και εγώ μαζί του, οπότε ήταν μια κατάσταση, στην οποία κερδίσαμε και οι δύο. ”

Ο Mane μίλησε στο ντοκιμαντέρ του για τον αγώνα του 2016 κόντρα στην Liverpool, όταν και είχε σκοράρει δύο φορές κόντρα στους Reds:

“ Ήμουν στην Southampton και παίξαμε κόντρα στην Liverpool. Χάναμε με 2-0 στο ημίχρονο και ο προπονητής, Koeman με έβαλε στο παιχνίδι. Γυρίσαμε το ματς και σκόραρα δύο γκολ. ”

“ Ήμουν εκείνος ο παίκτης που έκανε μια μεγάλη εμφάνιση. Η Liverpool είναι μια ομάδα, όπου κοιτάζει τους παίκτες που την έχουν ταλαιπωρήσει. Δεν μπορούσαν να μην το κάνουν και με εμένα. Έτσι ο Klopp κάλεσε τον μάνατζερ μου. ”

Jürgen Klopp και Sadio Mane μετά τη νίκη επί της Tottenham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com