Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Η οικογένειά μου δεν με πίστευε, αλλά εγώ κυνήγησα το όνειρό μου»

Mane: «Η οικογένειά μου δεν με πίστευε, αλλά εγώ κυνήγησα το όνειρό μου»

Ο Sadio Mane μίλησε στον Chris Bascombe της Telegraph, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως δεν ανησυχεί όσο αφορά την κατάκτηση της φετινής Premier League και θεωρεί πως οι Reds θα κατακτήσουν τον φετινό τίτλο, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, ενώ μίλησε και για παιδικό του όνειρο που κατάφερε να εκπληρώσει.

Ο άσος των Reds μίλησε για την απόφαση του να γίνει ποδοσφαιριστής, η οποία δεν ήταν εύκολη:

“ Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Ήταν δύσκολη. Ήθελα να εκπληρώσω το όνειρό μου και δεν είχα κανέναν και ειδικά την οικογένειά μου να με υποστηρίζει. ”

“ Τίποτα δεν είναι πιο δύσκολο από αυτό. Σκεφτόμουν αν είναι χάσιμο χρόνο, γιατί η επιτυχία στο ποδόσφαιρο είναι μόνο στα όνειρά μου. Γνώριζα όμως πως ήταν η δουλειά που μπορεί να φέρει επιτυχία στην οικογένειά μου. ”

“ Η ερώτηση που υπήρχε συνέχεια στο μυαλό μου ήταν το πως; Ήμουν αρκετά μακριά από την πρωτεύουσα, το Dakar και τα πράγματα ήταν περίπλοκα. Πρέπει να είσαι εκεί, για να γίνεις ποδοσφαιριστής. ”

“ Οπότε, όταν ήμουν αρκετά μεγάλος, ήταν η καλύτερη απόφαση να φύγω και να κυνηγήσω το όνειρό μου, γιατί γνώριζα πως η οικογένειά μου δεν θα με βοηθήσει. Ήθελαν να διαβάσω και να γίνω δάσκαλος. ” Λέει ο Mane.

“ Δυστυχώς δεν με στήριξε κανένας στο χωριό μου, αλλά είχα τους φίλους μου και φύγαμε για το Dakar. Έκανα όνειρο ως παιδί και ένιωθα πως ήμουν πολύ μακριά από το ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό έφυγα. ”

“ Η οικογένειά μου πλέον με έχει συγχωρέσει. Η αρχή όμως δεν ήταν εύκολη. ”

Αν επιστρέφει στο χωριό του για να δει την οικογένειά του:

“ Κάθε καλοκαίρι επιστρέφω για να δω την οικογένειά μου. Δεν είναι εύκολο για εκείνους γιατί πλέον υπάρχει μεγάλη πίεση. ”

“ Όλοι στο χωριό υποστηρίζουν την Liverpool, οπότε ήθελαν να είμαι επιτυχημένος και να κερδίσω το Champions League. Επέστρεψα και μπορούσαν να πανηγυρίσουν. ”

Για το παιδικό του είδωλο και το βραβείο του καλύτερου Αφρικανού ποδοσφαιριστή που κέρδισε:

“ Όταν ήμουν μικρός ο El Hadji Diouf ήταν ο ήρωας μου και είχε κερδίσει το βραβείο. Ήταν το όνειρό μου να το κερδίσω μια μέρα. Τα τελευταία τρία χρόνια έφτασα πολύ κοντά, γιατί ήμουν τρίτος, δεύτερος και δεύτερος επειδή ο Mo Salah ήταν φωτιά. ”

“ Όλοι όμως μου έλεγαν πως έχω την ποιότητα, για να το κερδίσω και ποτέ δεν σταμάτησαν με υποστηρίζουν. Ήθελα να κάνω θυσίες, για να το καταφέρω. ” Είπε ο Mane.

Αν θεωρεί τον εαυτό του φαβορί για το βραβείο του παίκτη της σεζόν στην Premier League:

“ Ευχαριστώ, αλλά πραγματικά δεν ξέρω. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε γι’ αυτό. Είναι πιο σημαντικό να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά θα το δεχθώ αν ο κόσμος πιστεύει ότι το αξίζω. ”

Για την Premier League:

“ Εννοείται πως θα ήθελα να συνεχιστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να πάρουμε τις δύο νίκες που χρειαζόμαστε και να κερδίσουμε τον τίτλο. ”

“ Πιστεύω πάντως πως όλα θα πάνε καλά και δεν ανησυχώ για αυτό το θέμα αυτή τη στιγμή. Πρέπει να αφήσω άλλους ανθρώπους να πάρουν τις αποφάσεις και βεβαιωθούν πως είναι οι καλύτερες για όλους. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, όταν θα υπάρχει ασφάλεια. ”

Πως περνάει χωρίς το ποδόσφαιρο:

“ Είναι δύσκολα χωρίς το ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχω βαρεθεί. Προπονούμαι και έχω ένα φίλο εδώ, οπότε μπορούμε να παίζουμε τένις. ”

“ Ο Jürgen Klopp μας στέλνει συνέχεια μηνύματα και έχουμε ένα μεγάλο γκρουπ στο WhatsApp με τους παίκτες. ”

Αν έχει να προτείνει κάποια ταινία ή σειρά στον κόσμο:

“ Έβλεπα μια ταινία: Queen of the South. Έχει να κάνει με έναν έμπορο ναρκωτικών και επίσης βλέπω την «Τέλεια Ληστεία» (La Casa de Papel). ”

Ο Sadio Mane γράφει το 3-0 κόντρα στην City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com