Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι τελευταίες αποφάσεις της FIFA επιβεβαιώνουν ότι θα ολοκληρωθεί η σεζόν

Οι τελευταίες αποφάσεις της FIFA επιβεβαιώνουν ότι θα ολοκληρωθεί η σεζόν

Η FIFA όπως σας είχαμε γράψει, αναμενόταν να πάρει δύο αποφάσεις, επεκτείνοντας την σεζόν και την μεταγραφική περίοδο, κάτι που τελικά έκανε το απόγευμα της Τρίτης, επιβεβαιώνοντας με τον δικό της τρόπο ότι η φετινή σεζόν θα ολοκληρωθεί, έστω και καθυστερημένα.

Η FIFA μετά από συσκέψεις με τις ομάδες, τα πρωταθλήματα, τους παίκτες και όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές πήρε την απόφαση να επεκτείνει και την αγωνιστική περίοδο, χωρίς να αναφέρει την ακριβή ημερομηνία ολοκλήρωσης της και την μεταγραφική περίοδο, η οποία θα λήξει πριν ξεκινήσει η επόμενη σεζόν.

Ο πρόεδρος της FIFA, Gianni Infantino είπε:

“ Η πανδημία του COVID-19 ξεκάθαρα έχει αλλάξει τα πάντα στο ποδόσφαιρο την φετινή σεζόν. Για τον λόγο αυτό, η FIFA μαζί με τις ενδιαφερόμενες πλευρές έχει μερικές ιδέες και προτάσεις, για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. ”

“ Αυτές δεν θα λύσουν κάποιο ή κάποια προβλήματα, αλλά θα προσδώσουν σταθερότητα και σαφήνεια στο ποδόσφαιρο για το άμεσο μέλλον.”

“ Ελπίζουμε αυτή να είναι μια συλλογική προσπάθεια, υπό την αιγίδα της FIFA και να αποδείξει πως το ποδόσφαιρο μπορεί να ενωθεί και να δείξει ενότητα, αλληλεγγύη και πνεύμα συμβιβασμού, ώστε να ξεπεραστεί η δύσκολη περίοδος που είναι μπροστά μας. ”

Όσο αφορά την περίοδο των μεταγραφών, άνθρωπος της FIFA δήλωσε:

“ Η FIFA θα είναι ευέλικτη και θα επιτρέψει στα μεταγραφικά παράθυρα να μεταφερθούν, ώστε να να πέσουν στο τέλος της παλιάς σεζόν και στην έναρξη της νέας σεζόν. ”

Για τις διοργανώσεις: 

“ Παράλληλα, η FIFA θα προσπαθήσει να διαβεβαιώσει, όπου αυτό είναι εφικτό, για να προστατευτεί η κανονικότητα, η ακεραιότητα και η εύρυθμη λειτουργία των διοργανώσεων, έτσι ώστε να μην διαταραχθούν τα αθλητικά αποτελέσματα. ”

Σημαντικό είναι επίσης να τονιστεί πως οι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στις ομάδες μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.

Οι παίκτες παραμένουν στις ομάδες τους μέχρι το τέλος της σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com