Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Παρακολουθεί τον Ben White η Liverpool»

«Παρακολουθεί τον Ben White η Liverpool»

Για την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στη Leeds, Ben White σας έχουμε γράψει ξανά και οι τελευταίες πληροφορίες από τον Gary Weaver αναφέρουν πως οι Reds έχουν παρακολουθήσει από κοντά σχεδόν όλα του τα παιχνίδια.

Ο νεαρός στόπερ μπορεί να ανήκει στην Brighton όμως φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στο Elland Road και έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, κάνοντας την διαφορά για το σύνολο του Marcelo Bielsa, κάτι που έχει κάνει την Liverpool να τον κοιτάζει.

Ο Weaver μίλησε στο Sky Sports Championship Podcast για τον White:

“ Αντιμετωπίζει μεγάλη πίεση, αλλά ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Είναι πολύ ήρεμος και μπορεί να ανταπεξερχέται. ”

“ Μίλαγα με τον Liam Rosenior της Brighton και δεν είχε καμία απολύτως αμφιβολία για το αν θα καταφέρει να προσαρμοστεί σε αυτό το επίπεδο. Ο Andy O’Brien που είναι scouter της Liverpool έχει παρακολουθήσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια του. Μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται. ”

“ Είναι αυτή η ηρεμία και η σταθερότητα που βγάζει, κυρίως στο εναρκτήριο παιχνίδι με την Bristol City, γιατί πλέον υπάρχει μεγάλη πίεση στη Leeds. ”

“ Θα πρέπει να δούμε πως θα είναι του χρόνου (η Leeds) και συγκεκριμένα αν θα μπορέσει (ο White σε περίπτωση που μείνει) να αντικαταστήσει τον Jansson. ”

Η Liverpool παρακολουθεί τον Ben White.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com