Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έρχεται επέκταση της σεζόν και της μεταγραφικής περιόδου

Έρχεται επέκταση της σεζόν και της μεταγραφικής περιόδου

Μετά τις κινήσεις που έκανε η UEFA και τις αποφάσεις που πήρε λόγω κορονοϊού, ήρθε και η σειρά της FIFA να πάρει τις δικές τις αποφάσεις, οι οποίες θα αφορούν την επέκταση της φετινής αγωνιστικής σεζόν και της μεταγραφικής περιόδου.

Η FIFA, σύμφωνα με το BBC τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τις ομοσπονδίες, τις ομάδες, τους παίκτες και τα πρωταθλήματα, προκειμένου να επεκτείνει την περίοδο των μεταγραφών μετά το πέρας του Σεπτεμβρίου, αφού θα επεκταθεί και η σεζόν.

Μια ακόμη αλλαγή που θα αποφασιστεί από την FIFA θα αφορά τα συμβόλαια των παικτών, τα οποία κανονικά ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου, κάτι που όμως δεν θα ισχύσει την φετινή σεζόν, για να μπορούν οι ποδοσφαιριστές να ενισχύσουν τις ομάδες τους και στους καλοκαιρινούς αγώνες.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε μέχρι ποια ημερομηνία θα επεκταθεί η μεταγραφική περίοδος, αλλά ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μείνει ανοιχτή μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.

Η FIFA συμβούλεψε επίσης τις ομάδες να προστατέψουν τις δουλειές και τους μισθούς των υπαλλήλων τους όσο καλύτερα μπορούν, ενώ δεσμεύτηκε να βρει λύσεις και να βοηθήσει τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα, λόγω του κορονοϊού.

Το μόνο σίγουρο, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, είναι πως η σεζόν 2019-20 θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες, ενώ οι ομάδες θα έχουν την δυνατότητα να ενισχυθούν μετά το τέλος της.

Οι αποφάσεις της FIFA θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

Οι ομάδες θα μπορέσουν να ενισχυθούν και φέτος.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com