Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άλλαξε την απόφαση της η Liverpool!

Άλλαξε την απόφαση της η Liverpool!

Η Liverpool μετά τις φωνές των οπαδών της και των πρώην παικτών της, αλλά και τις αντιδράσεις του προσωπικού της αποφάσισε να αλλάξει την απόφαση της και τελικά να μην τοποθετήσει τους περίπου 200 εργαζόμενους του συλλόγου στο πρόγραμμα της κυβέρνησης για της επιχειρήσεις που έχουν κλείσει προσωρινά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού!

Οι Reds είχαν αρχικά αποφασίσει να πληρωθεί το 80% του μισθού τους από το πρόγραμμα της Αγγλικής και το 20% από την ομάδα, αλλά αντιλήφθηκαν πως η συγκεκριμένη απόφαση δεν ήταν σωστή, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Peter Moore.

Οι Πρωταθλητές Κόσμου ζήτησαν συγγνώμη από τον κόσμο τους και τους εργαζόμενούς τους, ενώ τόνισαν πως ήθελαν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση για τους υπαλλήλους τους και εκείνοι να μην έχουν οικονομικές απώλειες.

Η Liverpool κατάλαβε πως πήρε την λάθος απόφαση το μεσημέρι του Σαββάτου, άκουσε τον κόσμο της και περίπου 48 ώρες μετά την άλλαξε και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να ψάχνει την καλύτερη λύση για το προσωπικό της.

Ποτέ δεν είναι αργά, για να πάρεις την σωστή απόφαση και οι Reds την πήραν σήμερα, Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της Liverpool αναλυτικά αναφέρει:

Ζητήσαμε τη γνώμη από διάφορες εμπλεκομενες ως μέρος μιας διαδικασίας που αποσκοπεί στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Εξετάστηκε μια σειρά πιθανών σεναρίων, μεταξύ των οποίων και η εξής: εφαρμογή στο σύστημα διατήρησης θέσεων εργασίας, Coronavirus το οποίο καταβάλλει το 80% του μισθού και εγγυάται το υπόλοιπο 20%, εφαρμογή του καθεστώτος διατήρησης θέσεων εργασίας, Coronavirus με εγγύηση επιστροφής χρημάτων και, τρίτον, την εξεύρεση εναλλακτικών μέσων για την κάλυψη των δαπανών μας

Άμεσο αποτέλεσμα αυτής της εκτεταμένης διαβούλευσης και των εσωτερικών μας συσκέψεων σε διάφορα επίπεδα σε ολόκληρο τον Σύλλογο ότι επιλέξαμε να βρούμε εναλλακτικά μέσα, παρά την απόφαση μας να υποβάλουμε αίτηση για το πρόγραμμα διατήρησης θέσεων εργασίας Coronavirus. Πιστεύουμε ότι καταλήξαμε στη λάθος απόφαση την περασμένη εβδομάδα, όταν ανακοινώσανε ότι σκοπεύαμε να υποβάλλουμε αίτηση στο πρόγραμμα διατήρησης (Coronavirus) στο προσωπικό λόγω της αναστολής της Premier League και είναι πραγματικά λυπηρό αυτό.

Οι προθέσεις μας ήταν και εξακολουθούν να είναι να διασφαλίσουμε ότι το σύνολο του εργατικού δυναμικού θα έχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη προστασία από την απόλυση ή / και την απώλεια αποδοχών κατά τη διάρκεια αυτής της άνευ προηγουμένου περιόδου.

Συνεπώς, δεσμευόμαστε να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους λειτουργίας, όσο δεν θα υπάρχουν ποδοσφαιρικοί αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι δεν Θα υποβάλλουμε αίτηση για κυβερνητικό πρόγραμμα.

Η Liverpool κατάλαβε το λάθος της.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com