Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 5/4/1992 Αναβολή πρόκρισης με Portsmouth (vid)

Σαν σήμερα: 5/4/1992 Αναβολή πρόκρισης με Portsmouth (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Graeme Sounees θα έρθουν ισόπαλοι με την Portsmouth στο Higbury για τον ημιτελικό του F.A Cup, με την πρόκριση να «αναβάλλεται» προσωρινά.

Οι δύο ομάδες θα έρθουν ισόπαλες στην κανονική διάρκεια χωρίς τέρματα, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση. Εκεί οι Pompey θα ευτυχήσουν να προηγηθούν με γκολ του Darren Anderton στο 111′.

Όλα έδειχνα να μην πηγαίνουν καλά για τους Κόκκινους, που έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Steve McManaman, ο οποίος αποχώρησε χωρίς όμως να υπάρχει δυνατότητα αλλαγής, καθώς οι Reds τις είχαν ολοκληρώσει νωρίτερα.

Οι Reds κατα την προσφιλή τακτική τους να μην το βάζουν ποτέ κάτω, δικαιώθηκαν 5΄αργότερα. Ο John Barnes εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή των Pompey, η μπάλα πήγε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Alan Knight και επέστρεψε στο κέντρο της μικρής περιοχής για να πεταχτεί εκεί ο Ronnie Whelan και να την στείλει στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 1-1 (116′). Έτσι οι δύο ομάδες θα έλυναν τις διαφορές τους, σε επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα, σύμφωνα με τον κανονισμό της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι αυτό ήταν το τελευταίο της χρονιάς για τον Graeme Sounees, καθώς οδηγήθηκε στο χειρουργείο για επέμβαση στην καρδιά του.

Προσέλευση κοινού στο Highbury εκείνη την Κυριακή μεσημέρι, 41.869 θεατές. Διαιτητής ο M. J. D. Bodenham.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε το γκολ των Reds:

Σαν σήμερα: 5/4/1992 Αναβολή πρόκρισης με Portsmouth
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com