Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ceferin: «Είναι καλύτερο να γίνουν οι αγώνες κεκλεισμένων από το να μην γίνουν καθόλου»

Ceferin: «Είναι καλύτερο να γίνουν οι αγώνες κεκλεισμένων από το να μην γίνουν καθόλου»

Η διακοπή στα εθνικά πρωταθλήματα και γενικότερα σε όλες τις διοργανώσεις καλά κρατεί και θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών, όταν ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα, σύμφωνα με όσα δήλωσε και ο πρόεδρος της UEFA, Alexander Ceferin.

Ο Σλοβένος μίλησε σε Γερμανικό μέσο για την συνέχεια της σεζόν:

“ Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε πολλά. Περιμένουμε τις εξελίξεις αυτής της απαίσιας κατάστασης στον κόσμο και συγκεκριμένα στην Ευρώπη. ”

“ Το ποδόσφαιρο δεν είναι το ίδιο χωρίς τους οπαδούς. Είναι σίγουρα καλύτερο να παίζεις με την παρουσία οπαδών. ” Είπε ο Ceferin στο ZDF.

“ Το ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σχέση χωρίς τους οπαδούς, αλλά είναι καλύτερο να γίνουν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και ζωντανά στην τηλεόραση. Αυτό είναι κάτι που θέλουν οι οπαδοί, γιατί θα φέρει θετική ενέργεια στα σπίτια τους. ”

“ Αυτό θέλει ο κόσμος, θα του δώσει θετική ενέργεια και θα γίνει είτε τον Ιούλιο, είτε τον Αύγουστο. Δεν μπορούμε να παίξουμε τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. ”

Αν υπάρχει πιθανότητα να μην συνεχιστούν ορισμένα πρωταθλήματα:

“ Αν οι αρχές δεν μας επιτρέψουν να παίξουμε, τότε δεν μπορούμε να παίξουμε. ”

Αυτό που δεν είπε όμως ο Alexander Ceferin είναι ότι το Champions League πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 3 Αυγούστου, όπως ειπώθηκε σε μερικά μέσα.

Η UEFA αξιολογεί τις επιλογές της και θέλει να γίνουν τα εναπομείναντα παιχνίδια τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Προς Ιούλιο το restart της σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com