Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν νιώθω πλέον μέλος της οικογένειας της Liverpool»

«Δεν νιώθω πλέον μέλος της οικογένειας της Liverpool»

Μια αναπάντεχη απόφαση πήρε το Σάββατο η Liverpool, καθώς έθεσε ένα μέρος του προσωπικού της σε προσωρινή άδεια, ώστε να πληρωθεί το 80% του μισθού τους από το πρόγραμμα της Αγγλικής κυβέρνησης και το υπόλοιπο 20% από την ομάδα.

Είναι αλήθεια πως οι εργαζόμενοι του συλλόγου δεν θα χάσουν τον μισθό τους και θα λάβουν το 100% τους, αλλά οι Reds δέχθηκαν κριτική τους για αυτή τους την απόφαση από τους υποστηρικτές τους και από τους ίδιους τους υπαλλήλους.

Ένας από τους υπαλλήλους της Liverpool, του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό μίλησε στο BBC για την εν λόγω απόφαση:

“ Αποκαλούν και το προσωπικό τους οικογένεια. Εγώ όμως δεν νιώθω πλέον μέλος της οικογένειας. ”

“ Γιατί ένας σύλλογος που έχει πολλά εκατομμύρια ευρώ χρησιμοποιεί το πρόγραμμα της κυβέρνησης για τους υπαλλήλους του, την στιγμή που άλλες επιχειρήσεις το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη; ”

“ Νιώθω απογοητευμένος και θεωρώ πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα της κυβέρνησης πρέπει να χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις που έχουν προβλήματα. ” Είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ακριβώς απόφαση έχουν πάρει μέχρι στιγμής και οι Tottenham, Newcastle, Norwich και Bournemouth, ενώ η Manchester City επιβεβαίωσε νωρίτερα σήμερα πως εκείνη δεν θα εντάξει τους υπαλλήλους της στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Είναι όμως δεδομένο πως τις επόμενες ημέρες θα πράξουν ανάλογα και άλλοι σύλλογοι.

Δέχθηκε κριτική η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com