Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Souness: «Λατρεύω να βλέπω τον Firmino να παίζει»

Souness: «Λατρεύω να βλέπω τον Firmino να παίζει»

Ο πρώην μέσος της Liverpool, Graeme Souness μίλησε στο Sky Sports για την Liverpool και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Bobby Firmino, τον οποίο και λατρεύει να βλέπει να παίζει και την ατμόσφαιρα του Anfield.

Για τον Βραζιλιάνο επιθετικό είπε:

“ Λατρεύω να βλέπω τον Roberto Firmino να παίζει. Πριν από μερικά χρόνια τον συνέκρινε με τον Kenny Dalglish. Είναι σαν μια μεγάλη γάτα, η οποία περιμένει την ευκαιρία να σου κάνει την ζημιά. ”

“ Το ραντάρ του είναι πάντα αναμμένο και έχει καλό ποδοσφαιρικό μυαλό, αν και το μυαλό σου θα πάει πρώτα στους Mohamed Salah και Sadio Mane γιατί εκείνοι σκοράρουν περισσότερα γκολ. ”

“ Διαθέτουν μια υπέροχη επιθετική δύναμη, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να έχεις και καλή άμυνα, γιατί δεν μπορείς να παίζεις σούπερ ποδόσφαιρο σε κάθε αγώνα. ” Είπε ο Souness.

Για την ατμόσφαιρα και την δύναμη του Anfield:

“ Η ατμόσφαιρα του Anfield ήταν πάντα ξεχωριστή, αλλά τώρα είναι καλύτερη. Δούλευα στο περσινό παιχνίδι με την Barcelona και η ατμόσφαιρα ήταν εξωπραγματική. Αυτό έβγαινε και από την τηλεόραση. ”

“ Πιστεύω πως τώρα οι παίκτες απολαμβάνουν μια ακόμη καλύτερη ατμόσφαιρα από τότε που βρισκόμουν στην ομάδα. Την δεκαετία του 70 και του 80 η Liverpool ήταν Πρωταθλήτρια Ευρώπης και κέρδιζε το πρωτάθλημα σχεδόν κάθε χρόνο. ”

“ Τώρα όμως η ατμόσφαιρα έχει πάει σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο, γιατί ο κόσμος δεν έχει δει το πρωτάθλημα εδώ και 30 χρόνια. Θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. ”

“ Όταν δουλεύεις στο Anfield με το Sky, απλά το λατρεύεις. Ακούς το You’ll Never Walk Alone, παίζεται αυτό το ποδόσφαιρο και φέρνει ευχαρίστηση στους οπαδούς. Είναι καταπληκτικό. ”

Το Anfield κάνει συχνά την διαφορά για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com