Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζημιά ύψους 762 εκ. για την Premier League αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν

Ζημιά ύψους 762 εκ. για την Premier League αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν

Προειδοποίηση και μάλιστα πολύ αυστηρή από την ένωση παικτών από την Premier League προς την PFA, σε περίπτωση που δεν ολοκληρώσει την φετινή σεζόν.

Απομένουν 9 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν του πρωταθλήματος και η Premier League προειδοποίησε πως θα υπάρξει ζημιά ύψους £762 εκατομμυρίων προς την διοργανώτρια αρχή, ενώ και οι τηλεοπτικοί φορείς θα απαιτήσουν μέρος των χρημάτων τους πίσω, θέλοντας με αυτόν τρόπο να διαβεβαιώσει τους πάντες πως θα συνεχιστούν οι αγώνες, όποτε αυτό είναι εφικτό.

Στην τηλεδιάσκεψη του Σαββάτου, η PFA ζήτησε από την PL να αυξήσει την δωρεά της προς το σύστημα υγείας της Αγγλίας και να μην μείνει στα 20 εκατομμύρια που συμφωνήθηκαν την Παρασκευή. Θεωρεί όμως δεδομένο πως πρέπει να γίνει η συγκεκριμένη δωρεά.

Τόνισε επίσης πως και οι παίκτες θα παίξουν τον ρόλο τους στην μάχη για την καταπολέμηση του κορονοϊού και ήδη προσπαθούν να μαζέψουν πολλά εκατομμύρια, με πρωτοβουλία του Jordan Henderson, για να βοηθήσουν και εκείνοι με τον δικό τους τρόπο να ξεπεραστεί η πανδημία.

Η Premier League πρόσθεσε και πως ορισμένες οικονομικές απώλειες δεν μπορούν να αποφευχθούν, διότι τα εναπομείναντα παιχνίδια θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα κεκλεισμένων των θυρών με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όσο αφορά την δωρεά της PL στην EFL και στην National League, η PFA την θεωρεί σωστή και τονίζει πως πρέπει να γίνει άμεσα, αλλά στο άμεσο μέλλον η EFL θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να έχει περισσότερα έσοδα, για να μην αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα οι ομάδες της.

Αναφορά έγινε και στην μείωση της τάξης του 30% που προτείνει το πρωτάθλημα για όλους τους ποδοσφαιριστές της, αλλά εκεί δεν υπήρχε συμφωνία και η PFA θεωρεί πως δεν πρέπει να υπάρξουν μειώσεις.

Ο πρώτος που δέχθηκε την συγκεκριμένη μείωση είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Gareth Southgate.

Προειδοποίησε η Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com