Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 3/4/1976 Νίκη επί Everton με show David Fairclough (vid)

Σαν σήμερα: 3/4/1976 Νίκη επί Everton με show David Fairclough (vid)

Τη νίκη σε άλλο ένα Merseyside derby θα πάρουν οι Reds του Bob Paisley με τους «γείτονες» της Everton, με τον David Fairclough να δίνει τη νίκη στους Κόκκινους με ένα καταπληκτικό γκολ!

Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 11:00 το πρωί, καθώς εκείνη την μέρα το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση του Grand National στο Aintree (Εθνική Ιπποδρομία σε προάστιο της πόλης). Η αναμέτρηση εξελίχθηκε πολύ δύσκολη και για τις πλευρές, η οποίο έδειχνε ότι θα έληγε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

Όμως ο David Fairclough που είχε περάσει στο παιχνίδι στην θέση του John Toshack στο 64′, είχε διαφορετική γνώμη. Δύο λεπτά πριν από τη λήξη του παιχνιδιού, θα κλέψει την μπάλα από τους αντιπάλους του στο κέντρο του γηπέδου και κοντά στην γραμμή του πλαγίου και θα αρχίσει μία κούρσα προς την αντίπαλη περιοχή. Στην πορεία του θα περάσει όπιον βρήκε μπροστά του και από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, θα «σημαδέψει» την κλειστή γωνία του Dai Davies, γράφοντας το τελικό 1-0, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς παικτών και κόσμου στις κερκίδες!

Αξιοσημείωτο της αναμέτρησης, το γεγονός ότι ο Phil Neal έχασε πέναλτι.

Στο Anfield εκείνο το πρωινό Σαββάτου προσήλθαν 54.632 θεατές και διαιτητής ήταν ο Ουαλός C. Thomas.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το καταπληκτικό γκολ του David Fairclough:

Σαν σήμερα: 3/4/1976 Νίκη επί Everton με show David Fairclough
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com