Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζωντανά στην τηλεόραση όλοι οι αγώνες της PL που ξεκινούν στις 17:00 Ελλάδος!

Ζωντανά στην τηλεόραση όλοι οι αγώνες της PL που ξεκινούν στις 17:00 Ελλάδος!

Η Premier League στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής αποφάσισε πως η σεζόν θα συνεχιστεί κανονικά, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και η UEFA προχώρησε σε μια πολύ σημαντική κίνηση, καθώς ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρχουν πλέον μπλοκαρισμένες ώρες, κατά τις οποίες δεν είναι δυνατή η ζωντανή μετάδοση των αγώνων.

Από το 1950 και μέχρι πρότινος στο Νησί δεν επιτρεπόταν η ζωντανή μετάδοση των αγώνων που ξεκινούν στις 17:00 Ελλάδος, ώστε να είναι μεγαλύτερη η προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα. Αυτό δεν θα ισχύσει μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν, διότι τα εναπομείναντα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν κατά πάσα πιθανότητα κεκλεισμένων των θυρών.

Η Αγγλική και η Σκωτσέζικη Ομοσπονδία κατέθεσαν τα σχετικά αιτήματα στην UEFA και αυτή αποφάσισε να προχωρήσει στην άρση των μπλοκαρισμένων ωρών.

Αυτό σημαίνει πως κάθε αγώνα της Premier League, αλλά και του FA Cup θα έχει ζωντανή μετάδοση είτε από το Sky Sports, είτε από το BT Sport στην Αγγλία, ενώ αυξηθούν και οι μεταδόσεις εκείνη την ώρα στην Ελλάδα, όταν ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα.

Αυξάνονται οι ζωντανές μεταδόσεις της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com