Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 3/4/2007 Νίκη επί Eindhoven στο δρόμο για την Αθήνα (vid)

Σαν σήμερα: 3/4/2007 Νίκη επί Eindhoven στο δρόμο για την Αθήνα (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν την PSV Eindhoven στο Philips Stadion για την φάση των 8 του Champions League, στον δρόμο προς τον Τελικό της Αθήνας.

Οι Κόκκινοι θα μπουν φουριόζοι στο γήπεδο και θα προηγηθούν στο 27′ με τον Steven Gerrard να στέλνει στην μπάλα στα δίχτυα του Heurelho Gomes, από σέντρα του Steve Finnan.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο John Arne Riise στο 49′ θα σημειώσει το 2-0, για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο των Reds o Peter Crouch με κεφαλιά στο 62′, από σέντρα και πάλι του Steve Finnan. Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, ο Dirk Kuyt επεδίωξε να «κιτρινιστεί», ώστε να εκτίσει την ποινή 1 αγωνιστικής στο παιχνίδι του Anfield, καθώς είχε ήδη μία κίτρινη ως τότε στην διοργάνωση. Η πολύ καλή βραδιά για τη Liverpool επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Fabio Aurelio, τραυματισμός που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι  τον Σεπτέμβριο

Με τη νίκη τους οι Κόκκινοι, πήραν σαφέστατο προβάδισμα στην υπόθεση πρόκρισης στον ημιτελικό της διοργάνωσης, εν όψη και του επαναληπτικού στο Anfield.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο παιχνίδι αυτό ο Jamie Carragher συμπλήρωσε 58 Ευρωπαϊκές εμφανίσεις με την φανέλα των Reds, «παίρνοντας» έτσι το ρεκόρ από τον Phil Neal που το είχε με 57.

Στο Philips Stadion βρέθηκαν 36.500 θεατές και διαιτητής ήταν ο Γάλλος B. Layec.

Ακολουθούν στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 3/4/2007 Νίκη επί Eindhoven στο δρόμο για την Αθήνα
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com