Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι αποφάσισε η Premier League στην σημερινή τηλεδιάσκεψη

Τι αποφάσισε η Premier League στην σημερινή τηλεδιάσκεψη

Η σημερινή τηλεδιάσκεψη των 20 ομάδων της Premier League με την διοργανώτρια αρχή ολοκληρώθηκε και αναφορικά με την ολοκλήρωση της σεζόν, αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι αγώνες μόνο όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και σίγουρα όχι στις αρχές Μαίου.

Δεν αποφάστιστηκε σε ποια ημερομηνία θα επιστρέψει το πρωτάθλημα και αυτό θα γίνει σε μελλοντική ημερομηνία και μετά από τις απαραίτητες διαβουλεύσεις με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Η Premier League θα συνεχίσει να εργάζεται με την κυβέρνηση, τις δημόσιες αρχές και τους τηλεοπτικούς φορές το επόμενο διάστημα, ώστε να βρει την καλύτερη λύση.

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως οι αγώνες θα ξεκινήσουν μόνο όταν το επιτρέψει η κυβέρνηση και οι συνθήκες.

Όσο αφορά την καταβολή των μισθών, οι ομάδες αποφάσισαν ομόφωνα να μειώσουν τους μισθούς των παικτών κατά 30% από τον ετήσιο μισθό του. Η συγκεκριμένη μείωση ενδέχεται να αυξηθεί, αν η διακοπή διαρκέσει για περισσότερο καιρό.

Η τελική απόφαση αναφορικά με τις μειώσεις των μισθών θα παρθεί σε αυριανή τηλεδιάσκεψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή της PL, των παικτών και των εκπροσώπων των παικτών.

Αποφασίστηκε επίσης να γίνει δωρεά από την Premier League προς το σύστημα υγείας, οικογένειες που το έχουν ανάγκη και ευπαθείς ομάδες αξίας 20 εκατομμυρίων λιρών, ενώ παράλληλα θα στηρίξει και τις ομάδες της EFL και της National League, οι οποίες θα έχουν σοβαρές οικονομικές απώλειες με δωρεά 125 εκατομμυρίων λιρών.

Μειώσεις στους μισθούς των παικτών.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com