Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 3/4/1999 Νίκη επί Everton με «show» Robbie Fowler (vid)

Σαν σήμερα: 3/4/1999 Νίκη επί Everton με «show» Robbie Fowler (vid)

Τη νίκη που θα έβαζε τέλος στα 5 χρόνια ανομβρίας της Liverpool στα Merseyside derby με την Everton, θα έπαιρνε σαν σήμερα στο Anfield, σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι «Reds» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 1ο λεπτό, με τον Olivier Dacourt να σκοράρει για τους φιλοξενούμενους. O Robbie Fowler απάντησε όμως γρήγορα, σκοράροντας με πέναλτι στο 15′ μπροστά στον κόσμο της Everton, γκολ που πανηγύρισε με τον διάσημο πανηγυρισμό του, στον οποίο «σνίφαρε» την γραμμή του γηπέδου! Αυτή του η κίνηση ήταν μια περιπαικτική απάντηση στους οπαδούς των Toffees, οι οποίοι διέδιδαν φήμες στην πόλη, για σχέση του «God» με απαγορευμένες ουσίες

Οι «Reds» ξανά με τον Robbie Fowler στο 21′ θα σκοράρουν, ανατρέποντας το σε βάρος τους σκηνικό, για να δώσουν σιγουριά στους οπαδούς τους στη κερκίδα με το γκολ του Patrick Berger στο 82′, προτού ο Francis Jeffers διαμορφώσει το τελικό 3-2 στο 84′.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Gerrard Houllier προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα σχετικά με τον πανηγυρισμό του «God», λέγοντας ότι ο παίκτης του έκανε ότι… «μασούσε το χορτάρι, μία παράδοση από το Καμερούν την οποία του έμαθε ο συμπαίκτης του Rigobert Song», όμως αυτή η δικαιολογία δεν έπεισε κανέναν, με την ομοσπονδία να επιβάλλει τιμωρία 6 αγωνιστικών και πρόστιμο στον παίκτη της Liverpool!

Αξίζει να αναφερθεί ότι για τον Steve McManaman, ήταν το τελευταίο του Merseyside Derdy, καθώς το ίδιο καλοκαίρι μετακινήθηκε στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Real.

Τη νίκη των Reds στο Anfield παρακολούθησαν 44.852 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» David Elleray.

Απολαύστε παρακάτω τη νίκη των Reds και τον «God» επί τω έργω:

Σαν σήμερα: 3/4/1999 Νίκη επί Everton με «show» Robbie Fowler
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com