Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Enrique: «Στην Barcelona τραγουδούν μόνο για τον Messi, στην Liverpool για όλους»

Enrique: «Στην Barcelona τραγουδούν μόνο για τον Messi, στην Liverpool για όλους»

Ο Ισπανός πρώην αριστερός οπισθοφύλακας της Liverpool, Jose Enrique μίλησε στο Anfield Wrap, αποθέωσε τους Reds και συνέκρινε τους Red Fans με τους Blaugrana της Barcelona.

Ρωτήθηκε τι θα έλεγε στους παίκτες που σκέφτονται αν θα πρέπει να έρθουν στην Liverpool:

“ Τι θα έλεγα σε έναν παίκτη που θέλει να έρθει στην Liverpool; Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος. Οι συνθήκες που επικρατούν τώρα στον σύλλογο είναι απίστευτες. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή. ”

“ Ναι, όλοι μιλάνε για την Barcelona και την Real Madrid. Ίσως να τις σκεφτείς λόγω του καιρού και του φαγητού, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί η απόλαυση που θα νιώσεις αν είσαι παίκτης της Liverpool ή της Barcelona και της Real Madrid. ”

“ Πιστεύω πως αν ρωτήσετε τον Suarez, ναι παίζει με τον καλύτερο παίκτη της ιστορίας στην Barcelona και κερδίζει τρόπαια, αλλά αν τον ρωτήσετε τι απόλαυσε περισσότερο, τότε συγγνώμη που το λέω, αλλά η απάντηση θα είναι το Anfield με την Liverpool. ”

“ Θυμάμαι μερικά παιχνίδια (στο Anfield) που τραγουδούσαν το τραγούδι του για 60 λεπτά. Ήταν απίστευτο. ”

“ Μετά βλέπεις τι γίνεται στην Barcelona. Πήγα να τον δω σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Juventus πριν μερικά χρόνια, όταν ο Neymar ήταν ακόμα στην ομάδα. Θυμάμαι πως τραγούδησαν “Messi, Messi ” ίσως δύο φορές στα 90 λεπτά και τότε σκέφτεσαι πως στην Liverpool τραγουδούν για τον Andy Robertson, τον Virgil van Dijk, τον Alisson, τον Jürgen Klopp. ” Είπε ο Jose Enrique.

“ Έχουν περίπου 20 τραγούδια για τον κάθε παίκτη και τραγουδούν ακόμη και για παλιούς παίκτες, όπως ο Steven Gerrard και ο Luis Garcia. Οι οπαδοί τραγουδούν και είναι χαρούμενοι με αυτό και οι παίκτες νιώθουν απίστευτα όταν το ακούν (το όνομά τους). ”

O Jose Enrique κατά τη διάρκεια του φιλανθρωπικού φιλικού στο Ibrox.
O Jose Enrique κατά τη διάρκεια του φιλανθρωπικού φιλικού στο Ibrox.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com