Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τον Sancho η Liverpool

Δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τον Sancho η Liverpool

Η Liverpool δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Borussia Dortmund για την απόκτηση του Jadon Sancho, παρά το υπαρκτό ενδιαφέρον που υπάρχει από τον Jürgen Klopp για τον Άγγλο διεθνή.

Ο νεαρός μέσος δείχνει έτοιμος να αποχωρήσει από την Γερμανία και το Signal Iduna Park, αλλά όχι με προορισμό το Anfield, αφού οι Reds δεν είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσουν τις υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις της Dortmund, όπως αναφέρει ο David Maddock.

Αυτό σημαίνει πως τα φαβορί για την απόκτησή του είναι δύο και όχι άλλα από την Manchester United και την Chelsea, με την επιστροφή στην Αγγλία να είναι πολύ πιθανή για τον πρώην παίκτη της Manchester City. Πάντως ούτε οι συγκεκριμένες δύο ομάδες είναι πρόθυμες να ξοδέψουν περίπου 100 εκατομμύρια, για να τον κάνουν δικό τους.

Οι Reds δεν έκαναν ποτέ κίνηση τον εξτρέμ των Βεστφαλών και το ενδιαφέρον τους έμεινε σε ένα φιλολογικό επίπεδο.

Δεν θα ήταν καθόλου λογικό να πρόσθετε και τον Jadon Sancho η Liverpool, εφόσον έχει στο ρόστερ της τους Mo Salah, Bobby Firmino και Sadio Mane, οι οποίοι έχουν εξασφαλισμένη την θέση βασικού.

Οι πιθανότητες να κινηθούν για την απόκτηση του 20χρονου ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι οι Πρωταθλητές Κόσμου είναι ελάχιστες, αφού δεν θα αποχωρήσει κανένα μέλος της βασικής επιθετικής τριάδας.

Η επιστροφή στην Αγγλία παραμένει πιθανή για τον Jadon Sancho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com