Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ακυρώθηκαν όλα τα καλοκαιρινά πλάνα της Liverpool

Ακυρώθηκαν όλα τα καλοκαιρινά πλάνα της Liverpool

Η πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει πάρα πολλά πράγματα και μεταξύ αυτών είναι και τα καλοκαιρινά πλάνα της Liverpool, η οποία είχε σχεδιάσει να ταξιδέψει στην Ασία για προπονήσεις και φιλικά, ενώ είχαν προγραμματίσει να βρεθούν ξανά στην Evian της Γαλλίας.

Η ομάδα του Jürgen Klopp έχει να ταξιδέψει στην Ασία από το 2017 και θα έκανε ξανά φέτος το συγκεκριμένο ταξίδι, αν δεν ξέσπαγε η πανδημία του κορονοϊού, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναγκάστηκε να ακυρώσει όλα της τα ταξίδια. Δηλαδή εκείνο στην Κίνα και εκείνο στην Γαλλία.

Η καλοκαιρινή προετοιμασία των Reds θα πραγματοποιηθεί και φέτος, ίσως λίγο αργότερα από το συνηθισμένο, αλλά είναι σίγουρο πως θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Η Liverpool επίσης είχε εκφράσει ενδιαφέρον το προηγούμενο διάστημα να δώσει μερικά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας (χωρίς να έχει κλείσει όμως κάποιο) στις Σκανδιναβικές χώρες, αλλά ούτε αυτό το πλάνο θα προχωρήσει.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να παραμείνει η ομάδα στην Αγγλία, να προπονείται στο Melwood και να δώσει φιλικά με ομάδες της Premier League, καθώς και μικρότερων κατηγοριών.

Μένει Αγγλία η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com