Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 30/3/2014 Θρίαμβος επί Tottenham και κορυφή (vid)

Σαν σήμερα: 30/3/2014 Θρίαμβος επί Tottenham και κορυφή (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα κερδίσουν την Tottenham στο Anfield για το πρωτάθλημα και θα ανέβουν μόνοι τους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Κόκκινοι αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο για ακόμη ένα παιχνίδι εκείνη την χρονιά, δεν θα αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στους Λονδρέζους, με το τελικό σκορ να κολακεύει τους φιλοξενούμενους.

Η αρχή των Κόκκινων τερμάτων έγινε μόλις στο 2′, όταν ο Younes Kaboul έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στην προσπάθειά του να διώξει από συρτή σέντρα του Glen Johnson. Το 2-0 έγινε με ατομική προσπάθεια του Luis Suarez στο 25′, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λανθασμένη αντίδραση  των αμυντικών των Spurs. Ο ίδιος ο Ουρουγουανός επιθετικός, είχε κεφαλιά στο δοκάρι πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Reds θα κάνουν τρία τα τέρματά τους με σουτ έξω από την περιοχή του Philippe Coutinho στο 55′, από ασίστ του Jon Flanagan. Το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ θα «γράψει» ο Jordan Henderson στο 75′, με εκτέλεση φάουλ απ’ ευθείας, στην προσπάθειά του να «σημαδέψει» επιθετικό των Reds στην περιοχή των Spurs.

Η νίκη των Κόκκινων τους βρήκε μόνους στην κορυφή της βαθμολογίας και με 2 βαθμούς περισσότερους από την 2η Chelsea, για πρώτη φορά μετά από τα Χριστούγεννα του 2013.

Εισιτήρια στο Anfield εκείνο το απόγευμα Κυριακής: 44.762. Διαιτητής: Phil Dowd.

Ακολουθούν στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 30/3/2014 Θρίαμβος επί Tottenham και κορυφή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com