Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η FSG ενδιαφέρθηκε για την εξαγορά των Rangers»

«Η FSG ενδιαφέρθηκε για την εξαγορά των Rangers»

Τα ανώτερα στελέχη της FSG και της διοίκησης της Liverpool μετά τον τελικό της Μαδρίτης.

Οι σχέσεις της Liverpool και της FSG (Fenway Sports Group) με τους Rangers του Steven Gerrard είναι εξαιρετικές τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με τον Σκωτσέζο εκατομμυριούχο, Jim McColl οι ισχυροί άνδρες των Reds ενδιαφέρθηκαν το προηγούμενο διάστημα για την εξαγορά τους.

Ο Jim McColl είχε προσπαθήσει να αγοράσει τους Rangers το 2012, χωρίς όμως επιτυχία και αποκάλυψε τους Glasgow Times πως οι ιδιοκτήτες της Liverpool του πρότειναν την εξαγορά των Rangers με συνιδιοκτησία, στην οποία θα έχει εκείνος τον πρώτο λόγο και την διαχείριση του συλλόγου.

“ Μας πλησίασαν (Η FSG) για να δουν αν μας ενδιαφέρει να προσπαθούμε ξανά για εξαγοράΔε μου πέρασε καθόλου από το μυαλό να προχωρήσω σε αγορά, αν και τώρα ίσως σκεφτόμουν διαφορετικά γιατί μαθαίνω τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο Moneyball. ” Είπε ο McColl στους Glasgow Times.

“ Αυτό συμβαίνει και με την Liverpool. Χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη τεχνική και είναι 22 βαθμούς μπροστά από τους αντιπάλους τουςΟπότε είναι μια καλή σκέψη.”

“ Οι άνθρωποι που επένδυσαν στην Liverpool ήθελα να δουν αν θα μας ενδιέφερε αυτή η προοπτική και αν θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε μαζί την ίδια τεχνική. Αυτό δεν σημαίνει πως θα το κάνω ποτέ, αλλά θα ήταν ωραίο να είμαστε 22 βαθμούς μπροστά από την Celtic. ”

Η FSG φέρεται να ενδιαφέρθηκε για τους Rangers.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com