Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η PL σκέφτεται να ολοκληρώσει την σεζόν με στυλ Παγκοσμίου Κυπέλλου»

«Η PL σκέφτεται να ολοκληρώσει την σεζόν με στυλ Παγκοσμίου Κυπέλλου»

Η πανδημία του κορονοϊού έχει αναγκάσει όλα τα πρωταθλήματα να διακοπούν και η Premier League βρίσκεται σε καθημερινές σκέψεις αναφορικά με την ολοκλήρωση της σεζόν και μια από αυτές είναι να ολοκληρωθεί, όπως ακριβώς πραγματοποιείται το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Ο Miguel Delaney αποκαλύπτει στην Ιρλανδική, Independent πως μια από τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι να μείνουν όλες οι ομάδες σε ξενοδοχεία για όσες ημέρες χρειαστούν (δηλαδή για 9 αγωνιστικές), μακριά από τις οικογένειές τους, σε συνθήκες καραντίνας, με συχνά τεστ για τον COVID-19 και να πραγματοποιούνται τα παιχνίδια ανά λίγες ημέρες, με την έναρξη τους να γίνεται στα τέλη του Ιουνίου ή τον Ιούλιο.

Αν η συγκεκριμένα ιδέα προχωρήσει και τελικά πραγματοποιηθεί, η Αγγλική τηλεόραση θα μεταδώσει ζωντανά και τα 92 παιχνίδια, κάτι που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα συνέβαινε.

Οι τηλεοπτικοί φορείς με τα μεγάλα τηλεοπτικά συμβόλαια που έχουν και οι χορηγοί πιέζουν την Premier League να ολοκληρώσει την σεζόν και για τον λόγο αυτό, η διοργανώτρια αρχή βρίσκεται σε σκέψεις και σε συνεχείς συζητήσεις, προκειμένου να βρει μια λύση και να πραγματοποιηθούν τα 92 εναπομείναντα παιχνίδια.

Το σενάριο της ολοκλήρωσης της σεζόν με στυλ Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει και την υποστήριξη της κυβέρνησης και το θεωρεί μια καλή λύση, ειδικότερα αν συνεχιστεί το lockdown.

Η άλλη λύση για την Premier League είναι να μην τοποθετήσει τις 20 ομάδες σε 20 διαφορετικά ξενοδοχεία και απλά να γίνουν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών τον Ιούλιο, ενώ η πραγματοποιήση των αγώνων με την παρουσία οπαδών στις εξέδρες συγκεντρώνει λίγες εώς και ελάχιστες πιθανότητες.

Το Anfield θα μείνει άδειο στα τελευταία παιχνίδια της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com