Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Premier League στοχεύει να συνεχίσει την σεζόν τον Ιούλιο»

«Η Premier League στοχεύει να συνεχίσει την σεζόν τον Ιούλιο»

Κάθε μέρα προκύπτει και μια νέα πληροφορία αναφορικά με την ολοκλήρωση της φετινής Premier League και η τελευταία αναφέρει πως η διοργανώτρια αρχή στοχεύει να συνεχίσει την σεζόν τον Ιούλιο χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ προέρχεται από το football.london και αναφέρει επίσης πως υπολογίζεται να χρειαστούν τέσσερις με έξι εβδομάδες, για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Όλο το βάρος από την Premier League, την FA και την EFL έχει πέσει στην ολοκλήρωση της σεζόν, ώστε να μην υπάρξουν τεράστιες οικονομικές ζημίες για τις ομάδες, τους χορηγούς και τους τηλεοπτικούς φορείς.

Για την ώρα το πρωτάθλημα έχει διακοπεί μέχρι τις 30 Απριλίου, αλλά την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί νέα αναβολή, αφού θεωρείται βέβαιο πως η επιστροφή στα γήπεδα δεν θα είναι εφικτή σε έναν μήνα από σήμερα και μάλλον ούτε σε δύο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι εμπλεκόμενες πλευρές συμμετείχαν σε μια τηλεδιάσκεψη το Σάββατο και συμφώνησαν πως η πιο προσιτή λύση, είναι να συνεχιστεί η σεζόν κεκλεισμένων των θυρών τον Ιούλιο, εκτός αν η κατάσταση επιδεινωθεί στην Αγγλία και η επανέναρξη του ποδοσφαίρου δεν είναι δυνατή.

Αυτό θα επηρεάσει και την επόμενη σεζόν, αλλά θα είναι πολύ μεγαλύτερη η ζημιά της Premier League, αν δεν ολοκληρωθεί μια σεζόν, η οποία έχει φτάσει στην 30η αγωνιστική.

Σε σκέψεις η Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com