Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οριστικά με New Balance μέχρι το τέλος της σεζόν η Liverpool

Οριστικά με New Balance μέχρι το τέλος της σεζόν η Liverpool

Η Liverpool έχει έρθει σε συμφωνία με την Nike για πολυετές συμβόλαιο, το οποίο θα έχει ισχύ από την 1η Ιουνίου, αλλά θα ολοκληρώσει την σεζόν της Premier League και θα στεφθεί πρωταθλήτρια με την New Balance.

Η Αμερικάνικη εταιρεία θα μπορούσε να πιέσει τους Reds να φορέσουν τις νέες τους εμφανίσεις για τους καλοκαιρινούς αγώνες, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, όπως αναφέρει ο James Pearce, αφού πρόθεση της είναι να ξεκινήσει και επίσημα την συνεργασία με τους Reds από την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν, όπως δηλαδή είχε προγραμματιστεί εξ’ αρχής.

Το ίδιο σκεπτικό υποστηρίζουν και οι Πρωταθλητές Κόσμου και θεωρούν σωστό να ολοκληρωθεί η σεζόν (όποτε και αν συμβεί αυτό) με τις εμφανίσεις της New Balance και μετά να γίνει η αλλαγή.

Άνθρωπος της Nike είπε στο The Athletic σχετικά με την συνεργασία της εταιρείας με την Liverpool:

“ Νομικά, θα έπρεπε να εφαρμοστεί η συμφωνία μας από την 1η Ιουνίου, όπως ορίζει το συμβόλαιο. Αποφασίστηκε όμως πως δεν ήταν η σωστή απόφαση. ”

“ Από την αρχή το πλάνο μας ήταν να ξεκινήσει η Liverpool να φοράει Nike από την προετοιμασία ενόψει της σεζόν 2020-21 και αυτό πρόκειται να συμβεί. Είναι σωστό να παιχτεί το υπόλοιπο της σεζόν με την New Balance. Εμείς έχουμε επικεντρωθεί στην επόμενη σεζόν. ”

New Balance μέχρι το τέλος της σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com