Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Παρακολουθεί τον Ferran Torres η Liverpool»

«Παρακολουθεί τον Ferran Torres η Liverpool»

Ελλείψει αγωνιστικής δράσης όλο και περισσότερες μεταγραφικές φήμες κάνουν την εμφάνισή τους και η τελευταία εμπλέκει την Liverpool με τον νεαρό επιθετικό της Valencia, Ferran Torres.

Η Mirror και συγκεκριμένα ο David Maddock αναφέρει πως οι Reds παρακολουθούν την εξέλιξή του και τον έχουν στη λίστα τους, ενώ βρίσκεται φυσικά και στα ραντάρ των Barcelona και Real Madrid από την Ισπανία και της Juventus από την Ιταλία.

Είναι 20 ετών, μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, είναι γρήγορος και καλός στο ψηλό παιχνίδι και μπορεί να δώσει πολλές επιθετικές λύσεις στους Reds, αν τελικά αποκτηθεί.

Πραγματοποιεί μια αρκετά καλή σεζόν στην Valencia, έχοντας δύο γκολ και δύο ασίστ και πέντε συμμετοχές στο Uefa Champions League ως βασικός, ενώ είναι και βασικός μέλος της Εθνικής Ισπανίας κάτω των 21 ετών και πιθανότατα θα παίξει βασικός στο Euro Under 21 της επόμενης χρονιάς.

Οι Νυχτερίδες τον πιστεύουν, κάτι που αποδεικνύεται και από τις συμμετοχές του, αφού έχει αγωνιστεί περίπου 90 φορές, παρά το γεγονός πως μόλις τον περασμένο μήνα έκλεισε τα 20 του χρόνια.

Η ομάδα της Valencia θέλει να τον κρατήσει για την ώρα στο ρόστερ και σκοπεύει να το κάνει, προσφέροντας του νέο συμβόλαιο, το οποίο φυσικά θα έχει πολύ μεγάλη ρήτρα αποδέσμευσης.

Το τρέχον του συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2021 και αν αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης που θα του κάνει η Valencia, θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ο Ferran Torres εντυπωσιάζει με την Valencia.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com