Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 26/3/1989 Νίκη επί Tottenham, στο κυνήγι της Arsenal (vid)

Σαν σήμερα: 26/3/1989 Νίκη επί Tottenham, στο κυνήγι της Arsenal (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Daglish θα κερδίσουν την Tottenham στο White Hart Lane για το πρωτάθλημα και θα συνεχίσουν το κυνήγι της πρωτοπόρου Arsenal.

Οι Κόκκινοι πήγαινα στο βόρειο Λονδίνο, έχοντας κατά νου ότι η πρωτοπόρος Arsenal είχαν κερδίσει την προηγούμενη μέρα στην Southampton εκτός έδρας και κατά συνέπεια δεν υπήρχε κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών, αν ήθελαν να συνεχίσουν να διεκδικούν τον τίτλο.

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες, το σκορ άλλαξε μέσα σε 2 λεπτά, πολύ νωρίς στο δεύτερο μέρος. Αρχικά οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ με τον Terry Fenwick στο 48′ από τα 11 βήματα, για να ισοφαρίσει με τον ίδιο τρόπο ο John Aldridge στο 50′.

Οι Reds θα πάρουν τη νίκη με τον Peter Beardsley στο 64′, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την συνεργασία των McMahon και Ray Houghton, με τον τελευταίο να βρίσκει σε καλή θέση για γκολ τον σκόρερ.

Έτσι οι Κόκκινοι θα συμπληρώσουν 7 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, θα μειώσουν την διαφορά από την 2η Norwich City στους 2 βαθμούς και 8 από την πρωτοπόρο Arsenal, αλλά έχοντας και 2 παιχνίδια λιγότερα από τους Κανονιέρηδες.

Με την Tottenham σε εκείνο το παιχνίδι αγωνίσθηκαν ο πρώην Κόκκινος Paul Walsh και ο μετέπειτα Red Paul Stewart.

Στο White Hart Lane εκείνη τη μέρα βρέθηκαν 30.012 θεατές και διαιτητής ήταν ο R. G. Milford.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε φάσεις και γκολ από το παιχνίδι:

Σαν σήμερα: 26/3/1989 Νίκη επί Tottenham, στο κυνήγι της Arsenal
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com