Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 26/3/2014 Νίκη επί Sunderland στο κυνήγι του τίτλου (vid)

Σαν σήμερα: 26/3/2014 Νίκη επί Sunderland στο κυνήγι του τίτλου (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα κερδίσουν την Sunderland στο Anfield για το πρωτάθλημα, συνεχίζοντας την κούρσα στο κυνήγι του τίτλου.

Οι Κόκκινοι θέλοντας να συνεχίσουν το σερί νικών τους στην κούρσα για το κυνήγι του τίτλου, μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι με τις Μαυρόγατες και ευτύχησαν να «σπάσουν» τον αμυντικό κλοιό τους με απ’ ευθείας φάουλ του Steven Gerrard στο 39′.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι Reds θα πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στο γκολ του Daniel Sturridge στο 48′ από ασίστ του Jordan Henderson.

Οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν στο 76′ με τον Ki Sung-Yueng, βάζοντας λίγο άγχος στους Reds fans για την τελική έκβαση του παιχνιδιού, χωρίς όμως αυτό να συμβεί. Η νίκη αυτή των Κόκκινων ήταν η 11η συνεχόμενη και τους έφερε 1 βαθμό από την πρωτοπόρο Chelsea και 2 παραπάνω από την 3η Manchester City, η οποία όμως είχε 2 παιχνίδια λιγότερα από τους Reds και τους Blues.

Με το γκολ που σημείωσε ο Daniel Sturridge  σε εκείνο το παιχνίδι συμπλήρωσε τα 20 γκολ στην χρονιά, ισοφαρίζοντας παρέα με τον Luis Suarez (που είχε και ο Ουρουγουανός 20 γκολ επίσης) το ρεκόρ Ian St John και Roger Hunt από την χρονιά 1963/64, δηλαδή από 20 γκολ έκαστος επιθετικός.

Αξίζει να αναφερθεί ότι με τους φιλοξενούμενους αγωνίσθηκε ο πρώην Κόκκινος Andrea Dossena, ο οποίος είχε αγωνισθεί την χρονιά 2008/09 και είχε σημειώσει 2 γκολ με Real Madrid και Manchester Utd, στην ίδια εβδομάδα, κάτι το οποίο οι Red fans δεν είχαν ξεχάσει και του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή!

Την 11η συνεχόμενη νίκη των Κόκκινων παρακολούθησαν στο Anfield 44.524 θεατές και διαιτητής ήταν ο γνωστός Kevin Friend.

Ακολουθούν στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 26/3/2014 Νίκη επί Sunderland στο κυνήγι του τίτλου
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com