Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ένας από τους 10 καλύτερους παίκτες στον κόσμο ο Mane»

«Ένας από τους 10 καλύτερους παίκτες στον κόσμο ο Mane»

O Sadio Mane πανηγυρίζει το γκολ πού πέτυχε εναντίον της Leicester.

Ο Sadio Mane είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης της Liverpool μέχρι στιγμής για την φετινή σεζόν και σύμφωνα με τον πρώην συμπαίκτη του στην Red Bull Salzburg, Thomas Dahne βρίσκεται μέσα στους 10 καλύτερους ποδοσφαριστές του κόσμου.

Ο Dahne μίλησε στο Goal για τον Sadio Mane:

“ Ήταν πολύ ήρεμος. Μόνο στο γήπεδο μπορούσες να καταλάβεις την παρουσία του. Πλέον είναι ένας από τους αστέρες της Premier League και ένας νικητής του Champions League. ”

“ Όταν ήρθε εδώ (Salzburg) το 2012 μπορούσες να φανταστείς πως θα γίνει πολύ καλός, αλλά τώρα είναι ένας από τους δέκα καλύτερους παίκτες στον κόσμο, οχτώ χρόνια μετά. Αυτό ήταν κάπως δύσκολο να το προβλέψεις λόγω της ηλικίας του. ”

“ Όταν είχε την μπάλα στα πόδια και ξεκίναγε να ντριμπλάρει, το έκανε με ταχύτητα φωτός. Ήταν ο παίκτης που είναι και σήμερα, αλλά σαφώς με μεγαλύτερη ποιότητα. ”

“ Ο Klopp τον ανέβασε σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Ήταν πάντα πολύ ταπεινός όσο βρισκόταν μαζί μας και μπορείτε να το δείτε αυτό από το φιλανθρωπικό έργο που έχει κάνει για την πατρίδα του. ”

Ο Dahne πιστεύει επίσης πως ο Alisson είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου:

“ Μου αρέσει πάρα πολύ ο Alisson. Έχει όλο το πακέτο και είναι καλός με την μπάλα στα πόδια. ”

“ Υπάρχει φυσικά και ο Marc-Andre ter Stegen και ο Manuel Neuer. Για εμένα ο Neuer ήταν το νούμερο 1 για πολλά χρόνια και δεν χωρούσε αμφιβολία σε αυτό. Για εμένα, αυτή τη στιγμή είναι ο Alisson ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου. ”

Alisson Becker και Sadio Mane στο περσινό 3-0 επί της Bournemouth.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com