Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alexander-Arnold: «Είμαι περήφανος που είμαι Scouser»

Alexander-Arnold: «Είμαι περήφανος που είμαι Scouser»

Ο Trent Alexander-Arnold μίλησε στο γνωστό περιοδικό, GQ πριν την απόφαση διακοπής στην Premier League σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Στο πρώτο της μέρος, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ μίλησε για τον Jürgen Klopp, ενώ στη συνέχεια δήλωσε περήφανος που είναι Scouser.

Ο Trent εξήγησε ποια είναι τα συναισθήματά του όταν άκουσε για πρώτη φορά το όνομά του από την Κόκκινη εξέδρα:

“ Ήταν μια από τις πιο περήφανες στιγμές της ζωής μου. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό και νιώθω την απαραίτητη ευθύνη. Δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο, γιατί γνωρίζω πως είναι πολύ δύσκολο να τα πετύχεις όλα αυτά. ”

“ Κατά πάσα πιθανότητα είναι το όνειρο κάθε οπαδού στο γήπεδο, να αγωνίζεται για την ομάδα της πόλης, από την οποία κατάγεται και την οποία υποστηρίζει από παιδί. ”

“ Είναι τιμή μου και είμαι περήφανος που είμαι Scouser. Είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να είναι κάποιος. Όλοι στην πόλη έχουμε τα ίδια πιστεύω, τον ίδιο ζήλο, την ίδια εργατικότητα και το ίδιο πάθος, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την πόλη. ” Είπε ο Trent Alexander-Arnold.

Ρωτήθηκε αν έχει φτάσει στο peak του:

“ Θα έλεγα πως δεν έχω φτάσει στο έπακρο των δυνατοτήτων μου. Δεν βρίσκομαι εκεί που θέλω να είμαι και εκεί που πρέπει να είμαι. Έχω ακόμη μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. ”

“ Καθώς μεγάλωνα, ποτέ δεν σκέφτηκα πως πρέπει οπωσδήποτε να γίνω ποδοσφαιριστής. Πήγαινα όμως καθημερινά στην προπόνηση, ήθελα να κερδίζω και να είμαι ανταγωνιστικός. ”

“ Καμία ατομική διάκριση δεν θα πλησιάσει ποτέ τα ομαδικά τρόπαια, γιατί αυτούς τους τίτλους ονειρεύεσαι να κερδίσεις καθώς μεγαλώνεις. Αυτοί μετράνε περισσότερο και αυτούς είναι πιο δύσκολο να κερδίσεις. ”

Virgil van Dijk και Trent Alexander-Arnold πανηγυρίζουν στον αγώνα με την Brighton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com