Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool έχει την λύση για τους οπαδούς της που μένουν σπίτι!

Η Liverpool έχει την λύση για τους οπαδούς της που μένουν σπίτι!

Η πανδημία του κορονοϊού έχει αναγκάσει τον περισσότερο κόσμο να παραμείνει σπίτι και η Liverpool βρήκε την καλύτερη λύση για τους οπαδούς της!

Συγκεκριμένα, οι Reds θα δείχνουν κάθε βράδυ στις 22:00 ώρα Ελλάδος στο LFCTV και στο LFCTV GO έναν φετινό αγώνα της ομάδας της Premier League, ξεκινώντας από σήμερα με την πρεμιέρα κόντρα στην Norwich.

Η ομάδα του Jürgen Klopp έχει πραγματοποιήσει μια καταπληκτική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και με τον συγκεκριμένο τρόπο, θα μπορούμε να απολαύσουμε ξανά όλες τις σπουδαίες στιγμές των 29 αγωνιστικών.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι το αν θα δώσουν οι Reds ελεύθερη πρόσβαση στο LFC TV για αυτήν την περίοδο, αν και εκτεταμένα στιγμιότυπα των αγώνων θα είναι διαθέσιμα στο Facebook, στο Twitter και στο YouTube παράλληλα με την μετάδοση.

Αύριο, Τρίτη θα προβληθεί το διπλό στην έδρα της Southampton, μεθαύριο το 3-1 επί της Arsenal, την Πέμπτη το 0-3 επί της Burnley και την Παρασκευή το 3-1 κόντρα στην Newcastle.

Οι Reds μέχρι στιγμής στην Premier League έχουν σκοράρει 66 τέρματα και βρίσκονται στο +25 από την δεύτερη, Manchester City.

Θα προβληθούν όλοι οι αγώνες μέσα σε 29 ημέρες.

Μείνετε σπίτι και απολαύστε ξανά τα βράδια τις μεγάλες φετινές νίκες της ομάδας μας στην Premier League.

Βρήκε την λύση για τους οπαδούς της η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com