Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψε μία και καλή στο σπίτι του ο Sean Cox!

Επέστρεψε μία και καλή στο σπίτι του ο Sean Cox!

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την παρ’ολίγον θανατηφόρα απόπειρα εναντίον του, ο Sean Cox επέστρεψε σε μόνιμη και σταθερή βάση στο σπίτι του.

Ο οπαδός της Liverpool, ο οποίος είχε δεχτεί απρόκλητη επίθεση έξω από το Anfield την ημέρα του πρώτου ημιτελικού της ομάδας μας εναντίον της Roma από δύο οπαδούς των Gialorossi, βρίσκεται πλέον στη γενέτειρά του, το Dunboune της Ιρλανδίας.

Τα χτυπήματα πού δέχτηκε στις 24 Απριλίου 2018 είχαν ως αποτέλεσμα εγκεφαλικές βλάβες, η θεραπεία των οποίων απαίτησε συνεχή φροντίδα και αποθεραπεία σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία.

Μετά από όλο αυτό το μαρτύριο για τον ίδιο και τους οικείους του, ο Sean βρίσκεται πλέον στο σπίτι του.

Αρχικά είχε δεχτεί θεραπευτική αγωγή στο Walton Centre του Liverpool, ενώ εν συνεχεία μετέβη στο Δουβλίνο και σε νευρολογικό κέντρο του Sheffield για τη συνέχιση της θεραπείας του.

Εν είδει παρένθεσης, να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ο ένας από τους οπαδούς πού επιτέθηκαν με τόσο βίαιο τρόπο στον Cox έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 3,5 ετών.

Μετά την επανένωσή της μαζί του, η οικογένεια του Cox (στο facebook group με την ονομασία «Support Sean Cox» πού έχουν δημιουργήσει) έγραψε τα εξής:

«Εν μέσω των προκλήσεων πού αντιμετωπίζουμε (με το θέμα της υγείας του Sean), ζούμε μία ωραία στιγμή τώρα, καθώς ο Sean Cox επέστρεψε στο σπίτι.»

«Το ταξίδι του Sean όλον αυτόν τον καιρό είναι δύσκολο και γεμάτο προκλήσεις (challenging), ωστόσο αυτό πού συνέβη σήμερα είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τον Sean και την οικογένειά του.»

«Ενώ ο Sean εξακολουθεί να χρειάζεται πλήρη φροντίδα και συνεχιζόμενη θεραπευτική αγωγή για το προβλεπτό μέλλον, η σημερινή είναι μία μέρα πού σίγουρα μπορούμε να απολαύσουμε.»

Από τη μεριά της, η σύζυγος του Sean, Martina, είπε τα εξής:

«Η σημερινή είναι μία μέρα για την οποία ανυπομονούσαμε εδώ και πολύ καιρό.»

«Ενώ ο Sean έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του (με την αποθεραπεία), το να τον έχουμε μαζί μας στο σπίτι είναι ένα απίστευτα σημαντικό βήμα, καθώς ενωνόμαστε ξανά σαν οικογένεια.»

«Προπαντός, θα ήθελα να ευχαριστήσω το απίστευτο προσωπικό του Marymount Care Centre του Lucan για τη φροντίδα και την υποστήριξη πού έχουν παράσχει στον Sean τους περασμένους μήνες.»

«Δε μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά όσους έχουν βοηθήσει τον Sean τα τελευταία δύο χρόνια. Αναμφίβολα, αυτή η υποστήριξη έκανε εφικτό αυτό πού ζούμε σήμερα.»

«Σε μία χρονική στιγμή όπου το να μένουμε στο σπίτι αποκτά νέο νόημα για όλους μας, είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει άλλο μέρος στο οποίο θα προτιμούσε να βρίσκεται ο Sean.»

Οι παίκτες της Liverpool με το banner προς τιμήν του Sean Cox, μετά την πρόκριση στον τελικό του Κιέβου.
Οι παίκτες της Liverpool με το banner προς τιμήν του Sean Cox, μετά την πρόκριση στον τελικό του Κιέβου.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com