Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 20/3/1984 Γεννιέται ο Fernando Torres (vid)

Σαν σήμερα: 20/3/1984 Γεννιέται ο Fernando Torres (vid)

Γεννιέται σαν σήμερα το 1984 στην Μαδρίτη, ο Ισπανός διεθνής πρώην επιθετικός των Κόκκινων, Fernando José Torres Sanz ή όπως τον ξέρουμε Fernando Torres.

Θα ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες της Atletico, κάνοντας όλη την διαδρομή μέχρι την 1η ομάδα, στην οποία έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2001. Οι εκπληκτικές του εμφανίσεις και η «ερωτική» του επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, κίνησε τον ενδιαφέρον του Rafa Benitez που τον έφερε στο Anfield το καλοκαίρι του 2007, με το ποσό της μετεγγραφής του να φθάνει τα 20,2 εκ λίρες που ήταν νέο ρεκόρ για τον Σύλλογο.

Στο Anfield θα γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στους Red fans από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση με την Κόκκινη φανέλα, στις 11 Αυγούστου 2007 με αντίπαλο στην Aston Villa. Το πρώτο του γκολ με την Κόκκινη φανέλα θα το σημειώσει με την Chelsea στο Anfield στις 19 Αυγούστου 2007, για να ακολουθήσουν ακόμα 80 γκολ σε 142 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.

Δυστυχώς ο Nando έπεσε σε μία πολύ δύσκολη εποχή για τον Σύλλογο, όπου όλα πήγαιναν εντελώς ανάποδα από αυτά που ονειρευόταν ο ίδιος τον τελευταίο χρόνο του στους Reds, καθώς δεν είχε κρύψει ποτέ ότι ήταν και οπαδός της Ομάδας. Τον Ιανουάριο του 2011 θα μετακινηθεί στο Λονδίνο για λογαριασμό της Chelsea, με το ποσό της μετεγγραφής να φθάνει τα 50 εκ. λίρες, ποσό ρεκόρ μετεγγραφής για Ισπανό ποδοσφαιριστή στην Premier League.

Η μετεγγραφή του δίχασε τον κόσμο των Reds, καθώς «χρεώθηκε» την μετακίνηση του ως απόφαση του, γεγονός που ήταν αναληθές και επιβεβαίωσε και ο ίδιος πολλά χρόνια αργότερα, κάτι όμως που ξέραμε από την αρχή στην συντακτική μας ομάδα.

Απολαύστε στο παρακάτω video τα 20 καλύτερα γκολ του Nando με την famous Red shirt:

Σαν σήμερα: 20/3/1984 Γεννιέται ο Fernando Torres
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com