Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 19/3/1995 Νίκη & φρένο τίτλου στη Manchester Utd (vid)

Σαν σήμερα: 19/3/1995 Νίκη & φρένο τίτλου στη Manchester Utd (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Roy Evans θα κερδίσουν την Manchester Utd στο Anfield για το πρωτάθλημα, βάζοντας ένα σημαντικό εμπόδιο στην κατάκτηση του τίτλου από τους «αιώνιους».

Οι Κόκκινοι δεν είχαν κερδίσει τους Κόκκινους Διαβόλους στο Anfield, επί ημερών Premier League, κάτι που θα άλλαζε κείνο το απόγευμα. Οι Reds θα ανοίξουν το σκορ με αριστερό σουτ του Jamie Redknapp στο 25′, από το ύψος της περιοχής του Peter Schmeichel, για να ολοκληρώσουν τον θρίαμβο επί των αιωνίων όταν σε σουτ του Steve McManaman, η μπάλα άλλαξε πορεία από το πόδι του Steve Bruce στο 85′ και κατέληξ στα δίχτυα του Δανού πορτιέρο των Red Devils (85′).

Για τον Jamie Redknapp ήταν το 5ο του γκολ μέσα στη χρονιά και το 1ο του μετά από 16 μήνες στο Anfield, ενώ το αυτογκόλ του Steve Bruce ήταν το δεύτερο του για λογαριασμό των Κόκκινων, έχοντας σημειώσει ακόμα ένα όταν έπαιζε στη Norwich City.

Η νίκη των Reds απεδείχθηκε καθοριστικό ώστε  η United να μην κερδίσει για τρίτη διαδοχική χρονιά το πρωτάθλημα, καθώς έμεινε 6 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Blackburn Rovers του KennyDalglish.

Στο Anfield κόπηκαν 38.906 εισιτήρια σε εκείνο το top class match και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο G. R. Ashby.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα και τα γκολ του παιχνιδιού:

Σαν σήμερα: 19/3/1995 Νίκη & φρένο τίτλου επί Manchester Utd
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com