Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 18/3/1981 Δεύτερη νίκη & πρόκριση επί CSKA Sofia (vid)

Σαν σήμερα: 18/3/1981 Δεύτερη νίκη & πρόκριση επί CSKA Sofia (vid)

Την δεύτερη νίκη & την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών θα σφραγίσουν σαν σήμερα οι Reds του Bob Paisley, με αντίπαλο την CSKA Sofia στο Vassil Levski.

Έχοντας κερδίσει το πρώτο παιχνίδι στο Anfield με 5-1, οι Κόκκινοι πήγαιναν στην Σόφια για να κλείσουν και το τυπικό μέρος της πρόκρισης τους στα ημιτελικά του θεσμού.

Παρ’ ολη την εξασφαλισμένη πρόκριση, οι Reds μπηκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και είχαν δοκάρι με τον Sammy Lee, πριν David Johnson στο 10′ (στην φωτογραφία είναι με το 9 στη πλάτη) γράψει το 1-0 για τους Κόκκινους, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Ο σκόρερ στάθηκε άτυχος, αφού πριν κλείσει το ημίχρονο, τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Steve Heighway στο 37′.

Στην πορεία του παιχνιδιού, ο Ray Clemence θα αποκρούσει πέναλτι του Plamen Markov στο οποίο υπέπεσε ο Jimmy Case, δέκα λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι.

Στο Vassil Levski βρέθηκαν 60.000 θεατές για να θαυμάσουν τους ήδη 2 φορές Πρωταθλητές Ευρώπης, με τον Βέλγο R. Schoeters να είναι ο άρχοντας της συνάντησης.

Στο παρακάτω video και στο χρονικό σημείο 4′:03″ μπορείτε να δείτε το γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 18/3/1981 Δεύτερη νίκη & πρόκριση επί CSKA Sofia
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com