Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Έχω γίνει πιο ολοκληρωμένος παίκτης στην Liverpool»

Wijnaldum: «Έχω γίνει πιο ολοκληρωμένος παίκτης στην Liverpool»

Ο Georginio Wijnaldum αισθάνεται ότι έχει εξελιχθεί σε έναν πιο ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή από τότε που έγινε μέλος της Liverpool το 2016.

Τώρα στην τέταρτη σεζόν του με τους κόκκινους, ο μέσος ήταν ένας «στυλοβάτης» της ομάδας, καθώς ο Jürgen Klopp καθοδήγησε το σύλλογο πίσω στο Champions League και στο τρόπαιο πέρυσι.

Ο Wijnaldum έχει ξεκινήσει όλους εκτός από έναν αγώνα στην Premier League, καθώς η Liverpool άνοιξε ένα προβάδισμα 25 βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην UEFA, ο Ολλανδός περιέγραψε πώς το παιχνίδι του έχει αλλάξει και ωριμάσει υπό τις οδηγίες του Klopp.

«Η ανάπτυξη μου από τότε που ήρθα στη Liverpool είναι καλή», είπε. «Έχω γίνει ένας ολοκληρωμένος παίκτης.

«Ήμουν συνηθισμένος να παίζω σε ένα πολύ επιθετικό ρόλο και μόνο σε επίθεση. Από το Μουντιάλ με τον [Louis] van Gaal [το 2014], είχα έναν πιο σημαντικό ρόλο στη μέση και αυτό πήγε καλά. Μετά από αυτό, δεν έπαιξα ξανά αυτόν τον ρόλο, στη PSV ή στη Newcastle.

«Όταν μίλησα με τον Klopp, με είδε σε έναν πιο αμυντικό ρόλο, όπου έπρεπε να είμαι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Δεν είναι πάντα εύκολο, αφού έχω συνηθίσει να επιτίθεμαι, αλλά βοήθησε στην ανάπτυξη μου. Είμαι πιο πλήρης παίκτης από ότι ήμουν όταν ήρθα. »

Το No.5 της Liverpool ήρθε στην ομάδα κατά τη διάρκεια της πρώτης μετεγγραφικής περιόδου του Klopp στο Anfield.

Συζητώντας την εμπειρία του από τον δεσμό που το αφεντικό του έχει με τους παίκτες του, ο Wijnaldum εξήγησε γιατί η προσωπική του πινελιά κάνει μια τέτοια διαφορά.

«Ο προπονητής έχει μεγάλη επιρροή σε μένα», πρόσθεσε. «Έχει φέρει τον σύλλογο εκεί όπου ήταν πριν και έφερε το όραμά του, και πρέπει να πω ότι το όραμά του ταιριάζει στο σύλλογο.

«Οι παίκτες τον λατρεύουν, φυσικά, γιατί νοιάζεται για τους παίκτες και είναι ένας καλός προπονητής, ένας προπονητής που βελτιώνει τους παίκτες του και είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος για να συνεργαστείς μαζί του.

«Έχουμε επίσης πολλές προσωπικές συνομιλίες και έχει γίνει ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για μένα. Ξέρει πολλά πράγματα για μένα που δεν γνωρίζουν άλλοι προπονητές. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση παίκτη-προπονητή, καθώς και σε προσωπικό επίπεδο. Είναι ένα σημαντικό πρόσωπο για μένα γενικά. »

Ο Wijnaldum άνοιξε το σκορ στον αγώνα με την Atletico Madrid.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com