Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 17/3/2004 Νίκη επί Portsmouth με «κανονιά» Hamann (vid)

Σαν σήμερα: 17/3/2004 Νίκη επί Portsmouth με «κανονιά» Hamann (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα κερδίσουν την Portsmouth με 3-0 στο Anfield για το πρωτάθλημα, με το γκολ του Dietmar Hamann να ψηφίζεται ως γκολ της χρονιάς!

Οι Κόκκινοι προσπαθούσαν να καταλάβουν θέση στην πρώτη τετράδα, για να εξασφαλίσουν την έξοδο τους στους ομίλους του Champions League της επόμενης χρονιάς και η νίκη απέναντι στους Pompeys ήταν μονόδρομος, καθώς οι ανταγωνιστές τους ήταν αρκετοί.

Μόλις στο 6′ οι Reds θα ανοίξουν το σκορ με ένα καταπληκτικό σουτ του Dietmar Hamann, έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων και πάνω στη κίνηση από την ασίστ του Michael Owen.Το γκολ του Hamann ψηφίστηκε ως το γκολ της χρονιάς από την εκπομπή Match Of The Day.

Ο Michael Owen θα χρισθεί σκόρερ στο 28′ αξιοποιώντας την ασίστ του Jamie Carragher, με τον ίδιο να κάνει δύο τα τέρματα του από ασίστ του Steven Gerrard. Το πρώτο από τα δύο γκολ του Άγγλου διεθνή επιθετικού, ήταν το 500ο από την ημέρα που ανέλαβε το τιμόνι της Ομάδας ο Gerard Houllier.

Στο παιχνίδι αυτό ο El-Hadji Diouf θα συμπλήρωνε 75 εμφανίσεις με την Κόκκινη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, με τις 50 να είναι για το πρωτάθλημα.

Στο Anfield βρέθηκαν 34.663 θεατές και διαιτητής ήταν ο B. Knight.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 17/3/2004 Νίκη επί Portsmouth με κανονιά Hamann
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com