Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κοιτάζει Lovren η Lazio»

«Κοιτάζει Lovren η Lazio»

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δύσκολα θα παραμείνουν στο ρόστερ της Liverpool για την νέα σεζόν είναι ο Dejan Lovren και το ενδιαφέρον από την Ιταλία καλά κρατεί, με την Lazio να γίνεται η τελευταία ομάδα που τον έχει στη λίστα της και εξετάζει την περίπτωσή του.

Η ιστοσελίδα, La Lazio Siamo Noi αναφέρει πως ο σύλλογος της Ρώμης ενδιαφέρεται για τον Κροάτη αμυντικό, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο, αφού ούτε επαφές έχουν γίνει και ούτε κάποια επίσημη κρούση.

Ο στόπερ των Reds δεν είναι βέβαια ο μοναδικός που έχει στη λίστα του ο Simone Inzaghi. Ο Ιταλός τεχνικός ενδιαφέρεται αρκετά και για τον Nacho Fernandez της Real Madrid και τον χαρακτηρίζει μάλιστα ως τον ιδανικό κεντρικό αμυντικό για την ομάδα του, τον οποίο μάλιστα θαυμάζει και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Igli Tare.

Οι Reds δεν θα ζητήσουν για δανεισμό του Lovren και αν αποχωρήσει από το Anfield, αυτό θα γίνει με κανονική μεταγραφή, αλλά θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθούν οικονομικά οι Πρωταθλητές Κόσμου με ένα ποσό κοντά στα £20 εκατομμύρια.

Ο έμπειρος αμυντικός έχει συμβόλαιο με την Liverpool μέχρι το 2021 και πρόσφατα δήλωσε πως μπορεί να αγωνίζεται μέχρι τα 35 στο υψηλό επίπεδο.

Ο Dejan Lovren έχει αγωνιστεί ελάχιστα από τον Δεκέμβριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com