Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 16/3/2014 Εύκολο απόγευμα στο Old Trafford (vid)

Σαν σήμερα: 16/3/2014 Εύκολο απόγευμα στο Old Trafford (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα κερδίσουν εύκολα την Manchester Utd στο Old Trafford και θα συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι Κόκκινοι μπήκαν με τρομερή όρεξη στο παιχνίδι και δεν άφηναν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους «αιώνιους» αντιπάλους τους. Το σκορ θα ανοίξει στο 34′ με τον Steven Gerrard από τα 11 βήματα, πέναλτι που δόθηκε σε χέρι μέσα στην περιοχή του Rafael da Silva, σε προσπάθεια του Luis Suarez.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Κόκκινοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους και πάλι με τον Steven Gerrard από τα 11 βήματα στο 46′. Οι Reds θα κερδίσουν και 3ο πέναλτι, που θα αναλάβει να εκτελέσει και πάλι ο μεγάλος Αρχηγός SG8, αλλά θα αστοχήσει αφού έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του David de Gea. Με την αστοχία του αυτή ο SG8, έχασε την ευκαιρία να κάνει hat trick και να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Jan Mølby (hat trick με πέναλτι) που κρατούσε από τις 12 Νοεμβρίου 1986. Ο Steven Gerrard αξίζει να αναφερθεί ότι είχε ευστοχήσει στα προηγούμενα 12 χτυπήματα πέναλτι, πριν από το χαμένο εκείνης της ημέρας.

Στην συνέχεια του παιχνιδιού, ο Nemanja Vidic αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο 77′, κάτι που συνέβαινε για 4η φορά στον ίδιο παίκτη, σε παιχνίδια μεταξύ των «αιωνίων».

Οι Reds θα ολοκληρώσουν τον εύκολο θρίαμβό τους εκείνο το απόγευμα, με γκολ του Luis Suarez στο 84′, από ασίστ του Daniel Sturridge.

Στο Old Trafford βρέθηκαν 75.225 θεατές και διαιτητής ήταν ο γνωστός Mark Clattenburg.

Απολαύστε παρακάτω εκείνο το εύκολο απόγευμα των Reds στο Old Trafford:

Σαν σήμερα: 16/3/2014 Εύκολο απόγευμα στο Old Trafford
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com