Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα το καλοκαίρι η Liverpool»

«Θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα το καλοκαίρι η Liverpool»

Αποδεκτής σκληρής κριτικής έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ο Adrian, λόγω του λάθος που έκανε στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης με την Atletico Madrid για το Champions League και ο David Maddock της Mirror θεωρεί σχεδόν σίγουρο πως η Liverpool θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα το καλοκαίρι, για να αντικαταστήσει τον Ισπανό.

Ο δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ ομάδας εμφανίστηκε στην χθεσινή εκπομπή του Sky Sports, Sunday Supplement και εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Jürgen Klopp θα αντικαταστήσει τον Ισπανό τερματοφύλακα το ερχόμενο σίγουρο.

Ο Maddock για το συγκεκριμένο θέμα είπε:

“ Αν μπορείς να βρεις ένα αρνητικό στον Klopp, αυτό είναι πως δεν έχει έναν καλύτερο αναπληρωματικό τερματοφύλακα. ”

“ Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, πρέπει να κινηθεί για τερματοφύλακα. Ξεκίνησε (ο Adrian) καλά την σεζόν, αλλά από τότε δεν είναι σταθερός. ”

“ Θεωρώ πως ο Klopp γνωρίζει ποια είναι η αδυναμία της Liverpool. Ο Alisson τραυματίστηκε δύο φορές μέσα σε μια σεζόν και αυτό δεν ήταν καθόλου καλό. ”

“ Πιστεύω πως η Liverpool, όποτε και αν αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση παικτών, είτε είναι αυτό το καλοκαίρι είτε όχι, θα βγει στην αγορά και θα αποκτήσει έναν τερματοφύλακα. Είμαι πολύ σίγουρος γι’ αυτό. ”

Ο Adrian είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com