Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dalglish: «Θα ήταν απαράδεκτο να μην δοθεί στην Liverpool ο τίτλος»

Dalglish: «Θα ήταν απαράδεκτο να μην δοθεί στην Liverpool ο τίτλος»

O Kenny Dalglish στο Anfield.

Ο Sir Kenny Dalglish έχει χαρακτηρίσει μερικές απελπισμένες εκκλήσεις για να ακυρωθεί η Premier League μετά την αναστολή της, εξαιτίας της επιδημίας του κοροναϊού ως «απαράδεκτες».

Η κορυφαία κατηγορία στην Αγγλία έχει επί του παρόντος αναβληθεί τουλάχιστον μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, αφού πολλοί σύλλογοι αναγκάστηκαν να μπούνε σε καραντίνα λόγω μερικών παικτών και προσωπικού που είχαν προσβληθεί απ’τον ιό.

Η Arsenal, η Chelsea, η Brighton, η Everton και η Bournemouth είναι μεταξύ εκείνων που επηρεάζονται άμεσα και η απόφαση ήταν να αναβληθούν τα παιχνίδια, με το επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι της Liverpool το ταξίδι στην Man City στις 5 Απριλίου.

Εντούτοις, εν μέσω διακοπής, πολλές φυσιογνωμίες πρότειναν να ακυρωθεί η σεζόν, με τις 20 ομάδες να παραμένουν στο πρωτάθλημα για την επόμενη σεζόν και να μην υποβιβαστεί ή απονεμηθεί ο τίτλος σε κανέναν.

Η αντιπρόεδρος της West Ham, Karren Brady, εξέφρασε αυτή την άποψη στη στήλη της για τη S * n – καμία έκπληξη, δεδομένου ότι υπό την παρούσα διοίκησή τους, οι Hammers διατρέχουν τον πραγματικό κίνδυνο να πέσουν στη Championship όταν η σεζόν επανέλθει.

Και στη δική του στήλη για τη Sunday Post, ο Dalglish απέρριψε αυτή τη γραμμή σκέψης, όχι μόνο για την Premier League αλλά και για την πρωτιά της Σκωτίας και τις αντίστοιχες κατώτερες κατηγορίες τους.

«Κάθε άτομο με ποδόσφαιρο στην καρδιά του θα παραδεχόταν ότι θα ήταν εντελώς απαράδεκτο», έγραψε.

«Στη Σκωτία, θα ήταν δίκαιο να πούμε στους ηγέτες της Premiership, Celtic, ότι όλες οι προσπάθειές τους τους τελευταίους 9 μήνες, πάνω από 30 παιχνίδια, δεν μετράνε για τίποτα; Το ίδιο ισχύει και για τη Dundee United στη Championship.

«Θα μπορούσε κάποιος να πιστέψει πραγματικά ότι το πιο λογικό αποτέλεσμα θα ήταν να απαρνηθεί η Liverpool την ευκαιρία της να κερδίσει τον τίτλο αφού έκανε φανταστικά πράγματα στους 29 αγώνες της μέχρι τώρα για να φτιάξει ένα προβάδισμα 25 βαθμών απ’τη Manchester City με 9 παιχνίδια να απομένουν;

«Φυσικά και όχι. Κανείς δεν μπορεί να επιτρέψει τη σκληρή δουλειά να μην μετράει για τίποτα. Ας αφήσουμε λοιπόν αυτές τις θεωρίες και ας προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε σοφά το χρόνο και την ενέργεια μας ».

Είναι μια λογική άποψη από τον ‘βασιλιά’, ο οποίος υποστήριξε επίσης ότι οι σύλλογοι θα απαιτήσουν μια 10ήμερη «μίνι προ-σεζόν» πριν από την επιστροφή στη δράση και ότι ανεξάρτητα από το πότε θα ξαναρχίσει το ποδόσφαιρο, δεν επιτρέπονται μετεγγραφές. »

Υπάρχουν προβλήματα σχετικά με αυτό, φυσικά, όσον αφορά το δίκαιο των συμβολαίων – τόσο με τον Nathaniel Clyne όσο και με τον Adam Lallana, καθώς τα συμβόλαιά τους με τη Liverpool λήγουν στα τέλη Ιουνίου και επομένως εάν η σεζόν ξεπεράσει αυτό το σημείο, δεν θα είναι πλέον διαθέσιμοι.

Αλλά υπάρχει λόγος να μην υποστηρίξουμε την καθυστέρηση της σεζόν, ακόμα πιο πολύ με την ακύρωση, διότι όπως λέει ο Dalglish «δεν είναι δίκαιο στους προπονητές, τους ιδιοκτήτες, τους παίκτες, τους οπαδούς, τους χορηγούς να καταλήξει η σεζόν στο τίποτα.»

Ο τίτλος πρέπει να δοθεί στην Liverpool, σύμφωνα με τον Kenny Dalglish.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com