Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Gerrard αποκάλυψε την συμβουλή που του έδωσε ο Klopp πριν αναλάβει τους Rangers

Ο Gerrard αποκάλυψε την συμβουλή που του έδωσε ο Klopp πριν αναλάβει τους Rangers

Ο Steven Gerrard πραγματοποιεί μια αξιόλογη πορεία με τους Rangers και μεταξύ άλλων κατάφερε να φτάσει στους 16 του Uefa Europa League και ο Jürgen Klopp τον βοήθησε αρκετά με την συμβουλή που του έδωσε πριν αναλάβει την Σκωτσέζικη ομάδα.

Ο Stevie G μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA:

“ Είχα μια ειλικρινής συζήτηση με τον Jürgen Klopp για μερικές ώρες και η συμβουλή που μου έδωσε ήταν η εξής: Μην πας στην ομάδα με το όνομα, Steven Gerrard στην πλάτη. Ξεκίνα από την αρχή. ”

“ Προσπάθησε να βρεις ξανά την αυτοπεποίθηση σου στον αγωνιστικό χώρο και να συνηθίσεις τις τακτικές και τα συστήματα. Δοκίμασε πράγματα, κάνε λάθη, τα οποία μπορούν να έχουν πολύ άσχημη κατάληξη. ”

“ Κάνε εξάσκηση σε όλα αυτά τα πράγματα μακριά από τις κάμερες και πριν τεστάρεις τον εαυτό σου στο Europa League μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς. Να είσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση πριν ξεκινήσει αυτό (το Europa League). ” Είπε ο Gerrard.

“ Έχω δει έναν πολύ μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών να προσπαθούν να κάνουν καριέρα στην προπονητική μόνο και μόνο με το όνομά τους και να μην τα καταφέρνουν. ”

“ Αυτή ήταν η καλύτερη συμβουλή. Δεν νομίζω πως θα μου δώσει ποτέ κανείς μια καλύτερη συμβουλή. Ξέχασε τα όλα και ξεκίνα από την αρχή. ”

Ο Steven Gerrard έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τους Rangers.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com