Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Να τελειώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε την σεζόν»

Milner: «Να τελειώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε την σεζόν»

Η Liverpool δεν συνεχίζει στην Ευρώπη, αφού αποκλείστηκε από την Atletico Madrid με συνολικό σκορ 2-4 και ο James Milner δήλωσε το αυτονόητο, ότι δηλαδή θα πρέπει η ομάδα να τελειώσει την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όποτε και αν ολοκληρωθεί αυτή.

Ο Millie μίλησε για τον αποκλεισμό από το Champions League και την συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας στην Premier League:

“ Είναι μια ομάδα στην οποία δεν μπορείς εύκολα να κάνεις φάσεις και το αποδεικνύουν κάθε εβδομάδα αυτό. Αυτό αποδεικνύει πόσο καλή εμφάνιση κάναμε, για να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τόσες πολλές ευκαιρίες και να αγωνιστούμε με τόσο υψηλή ένταση σε όλο τον αγώνα. ”

“ Δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε τις πολλές ευκαιρίες που είχαμε και αυτό είναι πολύ απογοητευτικό. Τώρα θα πρέπει να σηκωθούμε και να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν. ”

“ Ήταν απογοητευτικό γιατί θέλαμε να προκριθούμε και κάναμε ευκαιρίες, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι δύσκολο για εμάς. Κάναμε μια καλή εμφάνιση και οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί.”

“ Τα εκτός έδρας γκολ μπορούν να αλλάξουν ένα knockout Ευρωπαϊκό παιχνίδι και αυτό συνέβη στην συγκεκριμένη περίπτωση. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. ” Είπε ο Milner.

“ Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Να κερδίσουμε όσο πιο πολλά παιχνίδια. ”

Ο James Milner πέρασε ως αλλαγή στον επαναληπτικό με την Atletico Madrid.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com